• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

داوری آثار نخستین جشنواره پرچم

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا



ابراهیم حقیقی، عضو گروه داوری بخش پوستر با بیان این‌که پرچم برای طراحی موضوع سخت اما نابی محسوب می‌شود، گفت: «در داوری آثار گرافیکی، سعی می کنیم مباحث مهمی مانند ترکیب‌بندی، استفاده از فرم، متن، صفحه‌آرایی درست و ترکیب و ساختار منسجم را مدنظر قرار دهیم.» حقیقی با اشاره به تعداد زیاد آثار رسیده افزود: «بیشتر افراد شرکت‌کننده، دانشجویان و هنرآموزان رشته گرافیک هستند که می‌توانند با نرم‌افزارهای گوناگون کار کنند.»
محمدعلی بنی‌اسدی، از داوران بخش نقاشی کودک و نوجوان در میز گرد داوران و دبیران جشنواره که با حضور ناصر امین زاده رئیس جشنواره بر گزار شد، سن شرکت‌کنندگان را در داوری اثر، معیار مهمی خواند و گفت: «در بررسی آثار این جشنواره، سن افراد دخیل است. در کنار آن، ویژگی‌های فنی و مفهومی، اهمیت ویژه‌‌ای دارد و این‌که هنرمند بیشتر از کدام ویژگی پرچم برای نقاشی استفاده کرده است.»
بنی‌اسدی افزود: «در مجموع آثار رسیده کمیت و کیفیت خوبی دارند و در این جشنواره اتفاقات مثبتی رخ داده است. البته ما در داوری کارها، معیارهای خاصی از جمله وضعیت اقتصادی، نوع ابزار به کار گرفته‌شده و نحوه آموزش شرکت‌کنندگان را هم در نظر می گیریم و آثاری را که ردپایی از بزرگ‌ترها در آن دیده می‌شد، از بخش مسابقه جشنواره خارج می کنیم.»
اعضای گروه داوران نخستین جشنواره پرچم را در دو بخش پوستر و نقاشی کودک و نوجوان، افراد زیر تشکیل می‌دهند:
داوران بخش پوستر:
ابراهیم حقیقی - کیانوش غریب‌پور - آریا کسایی
داوران بخش نقاشی کودک و نوجوان:
محمد علی بنی‌اسدی - نادر فاطمی - مهناز واحدي
نخستین جشنواره پرچم در سه رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان، به همت مدیریت فرهنگی- هنری منطقه 5 و با محوريت پرچم در فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.



 
بالا