• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

داور دیدار رئال- سلتا: راموس به من توهین کرد

South Boy

متخصص بخش فوتبال
آیسا گامس، داور دیدار رئال مقابل سلتا، ادعا کرد که سرخیو راموس، مدافع ملی پوش رئال، بعد از دریافت کارت قرمز در دیدار شب گذشته، به او توهین کرده است.
راموس در دقیقه 73 دیدار دیشب، به دلیل لگد زدن به آگوستو فرناندس، با دریافت کارت زرد دوم، از بازی اخراج شد و زمانی که در حال خروج از میدان بود، اظهارنظرهای تندی علیه داور کرد.
براساس آنچه در گزارش داور آمده است، راموس خطاب به او گفت:" تو آدم پستی هستی. تو در تمام طول بازی سعی کردی حال ما را بگیری."
او همچنین پیش از اینکه راهی رختکن شود، به داور چهارم هم توهین کرد.
" او در راه خروج از زمین، به داور چهارم نزدیک شد و گفت تو هم مثل بقیه رذل و پستی."
مدافع باتجربه رئال خود نیز تایید کرد که بعد از دریافت کارت قرمز، به داور دیدار توهین کرده است.
" من از کارت زردی که گرفتم، خیلی ناراحت شدم. من مدت هاست که این داور را می شناسم و هیچ وقت احساس خوبی نسبت به او نداشتم.
گاهی اوقات که عصبانی هستید، چیزهایی می گویید که نباید به زبان بیاورید. من به خاطر آن صحبت ها عذرخواهی می کنم."
رئالی ها که در دیدار رفت مقابل سلتا 2-1 شکست خورده بودند، با پیروزی 4-0 در دیدار دیشب، به مرحله بعد کوپا دل ری صعود کردند.

بالا