• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: چرا كي‌روش بدون تمرين بازيكنان پرسپوليس را خط زد؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم چرا سرمربي تيم ملي بدون هيچ جلسه تمريني 5 بازيکن پرسپوليس را کنار گذاشت؟

00007898.jpg

علي دايي در خصوص وضعيت پرسپوليس پس از قهرماني در جام حذفي اظهار داشت: خدا را باز هم شکر مي‌کنم و به تک تک بازيکنانم افتخار مي کنم که با کسب يک قهرماني با ارزش دل ميليون هوادار پرسپوليس را شاد کردند. اين جام به کام تمام هواداران واقعي پرسپوليس مبارک باشد و انشاءالله لذت آنها را در فصل آينده با کسب نتايج خوب مخصوصا در آسيا ببرند. اين تنها موردي بود که توانستم با کمک همه بازيکنان آن را به دست آورم و تقديم به هواداران کنم.
وي در جواب سؤالي که آيا در حال حاضر نگران بلاتکليفي پرسپوليس نيستيد، نيز گفت: از اين بايت خيلي نگرانم، خيلي بيشتر از برخي‌ها. هر روز که مي‌گذرد نگراني‌ام براي پرسپوليس بيشتر مي‌شود. همه تيم ها تلاش خود را با جذب بازيکن براي فصل بعد آغاز کرده‌اند،‌اما پرسپوليس...اميدوارم هرچه سريع‌تر تکليف همه چيز مشخص شود تا پرسپوليس در فصل آينده دچار مشکل نشود.
دايي در خصوص وضعيت خودش و پيشنهادهاي باشگاه‌ها به وي نيز گفت: نمي‌خواهم بازار گرمي کنم. صحبت‌ها و پيشنهاد‌هايي شده، اما حرف نمي‌زنم و خدا هرچه بخواهد همان اتفاق مي‌افتد.
سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به سؤالي که آيا شما از اين تيم خداحافظي کرديد يا خير، گفت: اين بحث‌ها نيست، من قراردادم با باشگاه تمام شده و اين موضوع را رسما اعلام کردم. حالا برخي‌ها بحث خداحافظي‌ هميشگي‌ام از پرسپوليس را از خودشان درآوردند. من وظيفه داشتم بعد از بازي از زحمات بازيکنانم تشکر کنم که اين کار را انجام داده‌ام. دوباره مي‌گويم که اين بازيکنان براي من خوب کار کردند، البته خدا را شکر که سود اين خوب کار کردن براي سربلندي باشگاه بزرگ پرسپوليس بود.
دايي همچنين در خصوص خط خوردن 5 پرسپوليسي از ليست تيم ملي نيز گفت: واقعا نمي‌دانم چه حرفي بايد بزنم. اصلا چرا 9 نفر از ما به تيم ملي دعوت شدند و چرا 5 نفر از آنها به يک بار خط خوردند؟ نمي‌دانم در مورد اين اتفاق چه حرفي بزنم. از آقاي کي‌روش بعيد بود که اينکار را انجام بدهد. بازيکنان ما حتي يک تمرين هم با تيم ملي نکردند، اما خط خوردند. نمي‌دانم دليل اين کار چه چيزي بود و اين موضوع براي من جاي سؤال دارد.
وي افزود: يکي از بزرگ‌ترين سؤال‌هاي من در اين باره اين است که چرا محمدنوري خط خورده است؟ نوري در فصل جاري عصاي دست من در پرسپوليس بود. او خوب بازي کرد، گل زد، پاس داد و براي تيمش بسيار مؤثر بود، اما بدون آنکه يک جلسه تمريني بازيکن را ببينند او را خط زدند. واقعا کار کي‌روش عجيب بود و دليلش را هم نمي‌دانم!
دايي در پايان ضمن تقدير و تشکر از هواداراني که در چند روز گذشته او را مورد حمايت قرار داده‌اند نيز گفت: يکي از خواسته‌هايم اين بود که دل هواداران پرسپوليس را در فصل آينده شاد ببينم که خدا را شکر خدا اين عزت را به من داد که اين اتفاق بيفتد. من هرچي دارم از اين هواداران است و باور کنيد وقتي خوشحالي آنها را مي‌بينم برايم از همه چيز مهم‌تر است.

بالا