دايي: 18 تيمي بودن ليگ بهتر است [h=2] سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: به نظرم 18 تيمي ماندن ليگ برتر بهتر است. |
[TD="align: left"]
علي دايي پس از تساوي بدون گل راهآهن مقابل ملوان عنوان کرد: فکر ميکنم ملوان به جز 10 دقيقه نيمه اول تمام دقايق بازي اسير بازي خوب بازيکنانم شده بود. يکي از بهترين بازيهاي خود را در ليگ برتر به نمايش گذاشتيم. تاکنون ملوان با تيمي به اين اندازه اذيت نکرده بود. به گزارش فارس، وي ادامه داد: متاسفانه موقعيتهاي زيادي را از دست داديم و نتوانستيم به گل برسيم. از نحوه بازي بازيکنانم راضي هستم اما نتيجه رضايتبخش نيست. ميتوانستيم در اين بازي به برتري دست يابيم و يکي دو پله در جدول صعود کنيم. اما متاسفانه نشد. اين بازي در حالي مساوي تمام شد که شايسته برد در هر دو نيمه بوديم. سرمربي راهآهن تصريح کرد: به بازيکنانم خسته نباشيد ميگويم و از هواداران ملوان که جو بسيار خوبي در ورزشگاه ايجاد کردند تشکر ميکنم. اولين باري بود که هواداران ملوان چنين جوي را به وجود آوردند و تيم ملوان را تشويق کردند. دايي در مورد تغيير نام راهآهن براي فصل آينده تاکيد کرد: اين حق طبيعي مالکان است که هزينه مي کنند و اسم تيم را تغيير دهند. من با خريداري تيمها و واگذاري آنها به ساير شهرستانها مخالفم. مالکان ديدگاههايي دارند که به همان دليل قصد هزينه کردن در فوتبال را دارند. در گذشته به طور مفصل در اين خصوص صحبت کردم. مگر ما در گذشته استقلال و يا پيروزي وجود داشته است؟ وي افزود: همين همسايه کناري ما يعني داماش چندين بار اسمش تغيير کرد بايد کمک کنيم تا بخش خصوصي با آرامش در فوتبال فعاليت کند. حتي بايد به اين بخش امتيازهايي هم داده شود تا بتواند شرايط فوتبال را از اين بهتر کند. من در مورد ملوان نميخواهم صحبت کنم اما شما ببينيد اين تيم قديمي چه مدتي است که با مشکلات قديمي دست و پنجه نرم ميکند. امسال اگر بخش خصوصي به راهآهن نميآمد به هيچ عنوان اين تيم شکل نميگرفت و منحل ميشد. دايي در مورد مهدي مهدويکيا گفت: من براي اين او آرزوي موفقيت ميکنم و او زحمت زيادي کشيده. او جز بهترينها بوده و بسيار تاثير گذار بود. من با او همبازي بودهام و براي آينده او هم آرزوي موفقيت ميکنم. سرمربي راهآهن در مورد 16 تيمي شدن ليگ برتر گفت: راهآهن در ميانه جدول حضور دارد و خيالش از بابت سقوط راحت است اما فکر ميکنم 18 تيمي بودن ليگ بهتر است. اگر دو تيم از ليگ برتر حذف شود دهها نفر مستقيم بيکار ميشوند و صدها نفر هم غيرمستقيم ضرر خواهند کرد. در مملکت ما مردم با فوتبال زندگي ميکنند در همين انزلي دلخوشي مردم به فوتبال است و دلخوشي ديگري ندارند. آيا جاي باصفايي است که مردم بخواهند اوقات فراغت خود را در آن سپري کنند؟ وي ادامه داد: مطمئنا در زمان برگزاري بازيها خيلي از ناهنجاريها کم ميشود. ضمن اينکه هيچ تضميني هم وجود ندارد که 16 تيمي شدن ليگ کيفيت بازيها را بهتر کند. زماني که دو تيم از ليگ حذف شود بسياري از جوانها فرصت نشان دادن خود را از دست ميدهند. اين وظيفه سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال است که شرايط را مهيا کند تا هر تيمي اجازه حضور در ليگ برتر نداشته باشد. بايد ساختارها درست شود و تيمهايي که حداقل امکانات AFC را دارند در ليگ حاضر شوند. مشکل ما اين است که گزينشي براي حضور تيمها نداريم. دايي يادآور شد: نبايد با 16 تيمي کردن ليگ صورت مساله را پاک کنيم. اين موضوع روي افکار بخش خصوصي هم اثر ميگذارد زيرا بازيهاي کمتري برگزار ميشود و بخش خصوصي هم دوست دارد تا خود را نشان دهد و در صدا و سيما به نمايش درآيد. اين موضوع باعث ميشود که بخش خصوصي هم نتواند تبليغات درست و حسابي انجام دهد. باشگاه ما آمده تا بخواهد تا خود را نشان دهد نه يکي دو سال بلکه اهداف بلندمدتي دارد. کم شدن تعداد تيمها به صدا و سيما لطمه خواهد زد. وي در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا تيم ملي به جام جهاني صعود خواهد کرد عنوان کرد: انشاءالله. |
ورزش سه