گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
یک خواننده پاپ پس از لو رفتن ارتباطش با یک پسر ،مجبور شد موهایش را تراشیده و با گریه و زاری از عموم عذرخواهی کند چرا که بر طبق مقررات گروه ،ارتباط عاشقانه ممنوع است!:تعجب2:
مینامی مینگیشی 20 ساله پس از آنکه یک مجله عکس های او را در زمان ترک خانه نامزد 19 ساله اش به نام الن شیراهاما منتشر کرد مجبور شد این گونه از عموم عذر خواهی کند.
در یک ویدئو چهار دقیقه ای که بیش از 5 میلیون نیز بازدید داشت او بر طبق یک رسم قدیمی عذرخواهی در ژاپن ،با سری تراشیده و اشک ریزان تقاضای بخشش کرد.:تعجب:
او یکی از اعضای گروه مشهور موسیقی دخترانه AKB48 است بر طبق مقررات سخت این گروه اعضا نباید به هیچ عنوان روابط عاشقانه داشته باشند و در غیر این صورت از گروه اخراج خواهند شد.
او گفت:" من بسیار بی فکر عمل کردم و می دانم باید با شرمندگی از گروه صرف نظر کنم ولی می دانم خوش بینانه است اگر بخواهم در گروه بمانم ، تقصیر من است و بسیار متاسفم."
این گروه مشهور از دختران نوجوان و دخترانی در اوایل 20 سالگی تشکیل یافته و یکی از بزرگترین گروه های موسیقی ژاپن است که میلیون ها CDو DVD به ارزش بیش از 126 میلیون پوند تنها در سال 2011 فروخته است.
عشق ممنوع
:ذوق زده: