• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دراچنا (غذاي‌ روسي‌)

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم‌:
روغن‌ زيتون‌: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
پيازچه‌ خلال‌ شده‌: يك‌ دسته‌
سير خرد شده‌: يك‌ حبه‌
گوجه‌ فرنگي‌ پوست‌ گرفته‌ و خرد شده‌: 4عدد
آرد سبوس‌دار: 3 قاشق‌ غذاخوري‌
شير: 4 قاشق‌ غذاخوري‌
خامه‌ زده‌ شده‌: دو سوم‌ ليوان‌
تخم‌مرغ‌: 4 عدد
جعفري‌ خرد شده‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
كره‌ نرم‌ شده‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
نمك‌ و فلفل‌ سياه‌: به‌ ميزان‌ كافي‌
طرز تهيه‌:
فر را روي‌ 180 درجه‌ سانتي‌گراد يا 350درجه‌ فارنهايت‌ بگذاريد. روغن‌ را درماهي‌تابه‌اي‌ گرم‌ كنيد و پيازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقيقه‌ تفت‌ دهيد. سير را اضافه‌ كنيد وچند دقيقه‌ حرارت‌ دهيد تا زماني‌ كه‌ سير وپيازچه‌ها نرم‌ شوند.
در اين‌ هنگام‌ سير و پيازچه‌ها را در كف‌ يك‌ظرف‌ سراميكي‌ يا پيركس‌ كه‌ آن‌ را چرب‌ كرده‌ايدخوب‌ پخش‌ كنيد و گوجه‌ فرنگي‌ها را هم‌ به‌صورت‌ لايه‌اي‌ روي‌ آن‌ بپاشيد. آرد و شير را دركاسه‌اي‌ ديگر آنقدر بزنيد تا يكدست‌ شود و خامه‌را كم‌كم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنيد، سپس‌ با تخم‌ مرغ‌هامخلوط كنيد. مايع‌ را به‌ مخلوط كره‌ و جعفري‌اضافه‌ كنيد و با نمك‌ و فلفل‌ خوب‌ هم‌ بزنيد.
در مرحله‌ بعد مخلوط تخم‌مرغ‌ را روي‌سبزيجات‌ بريزيد و مدت‌ 40-45 دقيقه‌ در فربگذاريد، يعني‌ آنقدر كه‌ وقتي‌ چاقو را در داخل‌آن‌ فشار مي‌دهيد آب‌ نداشته‌ باشد. بعد از اين‌ كه‌خنك‌ شد، آن‌ را ببريد و در ظرف‌ بچينيد.
 
بالا