• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دربی می‌تواند سکوی پرتاب پرسپولیس باشد/ به خاطر پول به پرسپولیس نیامده‌ام

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
مهرزاد معدنچی:‏
دربی می‌تواند سکوی پرتاب پرسپولیس باشد/ به خاطر پول به پرسپولیس نیامده‌ام
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه دربی تهران می‌تواند سکوی پرتاب این تیم باشد، گفت: قطعا با ‏پیروزی در این بازی از بحران خارج خواهیم شد.‏
به گزارش خبرنگار مهر، مهرزاد معدنچی بعد از تمرین امروز چهارشنبه پرسپولیس در مورد آخرین وضعیتش ‏گفت: من دیر به تیم اضافه شدم و در تمرینات بدنسازی حضور نداشتم اما روز به روز بهتر می‌شوم.‏
وی با بیان اینکه حضورش در دربی به نظر سرمربی تیم بستگی دارد، اضافه کرد: نتایجی که گرفتیم در حد نام ‏پرسپولیس نبوده اما باید به موفقیت در بازی روز جمعه فکر کنیم زیرا حساسیت زیادی دارد.‏

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: این مسابقه می‌تواند سکوی پرتاب پرسپولیس باشد و قطعا با پیروزی ‏در این بازی از بحران خارج خواهیم شد.‏

وی خاطرنشان کرد: دربی برای هواداران اهمیت زیادی دارد و بازیکنان این مسئله را درک می‌کنند، پس تمرکز ‏روی این بازی می‌تواند برای پیروزی در این بازی به ما کمک کند.‏

معدنچی در پایان در مورد مبلغ قراردادش با پرسپولیس گفت: هر بازی که به میدان بروم، مبلغی را دریافت ‏می‌کنم. برایم مسائل مالی مهم نیست، به پول فکر نمی‌کنم و به خاطر پول هم به پرسپولیس نپیوسته‌ام. من

به ‏پرسپولیس آمدم تا اول به تیم کمک کنم، بعد به خودم.

هفتاد و پنجمین دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس ساعت 18 روز جمعه در هفته ششم دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.‏
منبع "خبرگزاری مهر"

بالا