• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخشنده نيمه دوم امسال فيلم مي سازد

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]تا به فيلمنامه دلخواهم براي ‹خانم، مال معرفي کنيد› نرسم، فيلمم را كليد نمي زنم.
20140407102146_0.jpg

به گزارش سينما خبر؛ پوران درخشنده کارگرداني که سال گذشته با «هيس دخترها فرياد نمي زنند» اکران موفقي را تجربه کرد، با اعلام اين مطلب درباره تازه‌ترين کارش به گفت: همچنان درگير کار بر روي فيلمنامه «خانم، مال معرفي کنيد» با محوريت طلاق هستم. طلاق از جمله موضوعات مبتلابه جامعه ماست که به نظر مي رسد حالا حالاها جاي کار در سينما را دارد.در آن سعي کرده ام به گونه اي متفاوت به پديده اي به نام جدايي در اجتماع ايران بپردازم. درخشنده درباره زمان فيلمبرداري اين پروژه افزود: تا به فيلمنامه دلخواه نرسم کار را کليد نمي زنم اما برنامه ريزي خودم بر اين مبناست که انشاا.. حتما تا نيمه سال جديد فيلمبرداري کار آغاز شود.» اين کارگردان با بيان اينکه موفقيت «هيس...» باعث شد انتظارات از او هم بالاتر رود اظهار داشت: اينکه فيلم بتواند با مخاطب ايراني ارتباط برقرار کند طبيعي بود چون مساله اي را واکاوي کردم که کمتر کسي جرات رفتن به سراغ آن را داشت اما اينکه فيلم در نظر مخاطباني در کشورهايي مثل سوئد و استراليا و هندوستان و حتي آمريکا هم همذات پندارانه باشد يعني اينکه در القاي پيام فيلم موفق بوده ام. درخشنده عنوان کرد: اين تجربه بيشتر از گذشته مرا ترغيب مي کند که در فيلمنامه تازه ام هم به صراحت و بدون کمترين تعارف بخشي از معضلات طلاق را بررسي کنم.

بالا