• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست افزونه برای ورد پرس

gorg nama

متخصص بخش
من یه افزونه ای میخوام که به برگه ها لینک بده درضمن آمار سایت هم میخوام امار سایت مثل دانلود ها اینا باشه

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منظور به برگه ها لینک بده رو نفهمیدم.ولی شاید با پیوند یکتا کارتون حل بشه
در مورد سوال دوم به دو صورت می تونید این کار رو بکنید
1-در کد های sidebar یک ساید بار ایجاد کنید به اسم آمار و درون اون این کد ها رو هر کدوم که دوست داشتید قرار بدید:

PHP:
افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?><br> ورودی گوگل : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true );?><br> تعداد کل مطالب : <?php cystats_countPosts(); ?><br> تبادل لینک با : <?php cystats_countLinks(); ?> سایت بازدید امروز : <?php cystats_countVisits(today); ?><br> بازدید دیروز : <?php cystats_countVisits(yesterday); ?><br> بازدید این هفته : <?php cystats_countVisits(week); ?><br> بازدید این ماه : <?php cystats_countVisits(month); ?><br> بازدید کل : <?php cystats_countVisits(all); ?><br>

-این راه هم آسون تر و هم بهتر و هم برای کار های دیگه هم کاربرد داره
ابتدا این افزونه رو نصب کنید:
دانلود افزونه
بعد که فعال کردید به ابزارک ها برید و می بینید یه قسمت به اسم PHP code اضافه شده
حالا اونو تو هر جا می خواهید بذارید و کد های بالا رو که گفتم رو قرار بدید
اگه به غیر از این کد های کد های بیشتری رو خواستید بگید

آخرین ویرایش:

gorg nama

متخصص بخش
میخوام به یه برگه لینک بدم وقتی روش کلک کردن بره اون ادرسی که واسش تعیین کردم

gorg nama

متخصص بخش
امین جان این کد هایی که گذاشتی بازدید کنندرو نشون میده تعدادش رو یا بازدید از صفحرو

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
اینجا همه کد های وردپرس هست : http://www.wordpress98.com/wordpress/آمارگیر-وردپرس-کد-های-نمایش-آن/

در مورد لینک برگه اگه بخوای از لینک دلخواه با نام سایتت استفاده کنی مثلا : yoursite.ir/ads باید از همونجایی که برگه رو ویرایش می کنی پایین عنوان آدرس برگه وجود داره.همون جا ویرایش بزن و نام دلخواه رو اضافه کن

بالا