• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست سرمربي منچستريونايتد از اورتون

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي منچستريونايتد درخواستي از سران تيم پيشين خود براي جذب بازيکن داشت که رد شد.

[TD="align: left"]
00945285.jpg
[/TD]

منچستريونايتد به تازگي پيشنهاد 28 ميليون پوندي‌ براي خريد ماروانه فلاييني و ليتون بينز به باشگاه اورتون ارائه کرد که رد شد.

به گزارش فارس،ديويد مويس که به شدت براي اضافه کردن بازيکن جديد به ترکيب تيم خود تلاش مي‌کند، قصد دارد تا هر طور شده فلاييني را به اولدترافورد بياورد.

مويس در اين مورد گفت: در نقل و انتقال‌ها همه چيز پيچيده است. هيچکس به درستي نمي‌داند قيمت درست يک بازيکن چقدر است. پيشنهادهايي از سوي برخي باشگاه‌ها براي برخي از بازيکنان تيم داشتيم که فکر مي‌کنم مبلغ ارائه شده آنها بسيار کم بود. شايد برخي از باشگاه‌ها نيز همين فکر را در مورد بازيکنانشان داشته باشند.

وي در ادامه افزود: البته از سويي با روبرتو مارتينز (سرمربي اورتون) نيز احساس همدردي مي‌کنم. از سويي بايد بگويم که اگر من هنوز در اورتون بودم و الکس فرگوسن به عنوان سرمربي منچستريونايتد به دنبال فلاييني و بينز مي‌آمد نمي‌توانستم آنها را در تيم نگه دارم. به اورتون احترام مي‌گذارم ولي بايد بگويم دوست دارم اين دو بازيکن را به تيمم بياورم.

بالا