درخواست عجيب خوروش از احمد جمشيديان [h=2] سرپرست تيم فوتبال سپاهان در يادداشتي که درباره وضعيت احمد جمشيديان در سايت باشگاه سپاهان منتشر کرده به شکل عجيبي بازيکنش را به تمرينات دعوت کرده است! |
[TD]
به گزارش سايت باشگاه سپاهان، در اين يادداشت آمده است: در چند روز گذشته سئوالات و پرسش هاي متعددي از سوي هواداران چه حضوري بر سر تمرينات و چه در قالب ايميل داشته ام که در مورد وضعيت احمد جمشيديان و صحبت هاي وي در برنامه تلويزيوني گل شبکه اصفهان اظهار نگراني کرده اند که در اين باره لازم دانستم هم سخني را با بازيکن شايسته سپاهان احمد جمشيديان داشته باشم و هم جهت اطلاع هواداران و افکار عمومي مسائلي را مطرح کنم: احمد جمشيديان در مورد اينکه براي حضور در تمرينات تماسي با وي گرفته نشده سخن گفته و از اين مسئله گلايه کرده است. روالي که در تيم سپاهان و از هنگامي که من در تيم بوده ام براي هماهنگي تمرين ها، بدين شکل بوده که بعد از مسابقات خارج از اصفهان ما هيچ گاه با بازيکنان براي حضور در جلسه بعدي تمرين تماسي نمي گرفتيم و بازيکنان در تماس با يکديگر و همينطور با ارتباط با رضا فتاحي مدير اداري و اجرايي تيم از ساعت برگزاري تمرين مطلع مي شدند. اين روالي بود که براي تمريناتمان پس از برگزاري مسابقات در خارج از اصفهان هميشه بوده و هست. در مورد دوست عزيزم احمد جمشيديان که از هر لحاظي چه در داخل زمين و چه خارج از زمين وي را نمونه بارز يک ورزشکار اصيل مي دانم بايد اين مسئله را عرض کنم که پس از بازگشت تيم از دوبي در روز چهارشنبه اولين تمرين مان روز جمعه ساعت 6 عصر برگزار شد که بنده يک ربع مانده به شروع تمرين متوجه غيبت ايشان شدم. چندين بار سعي کردم با ايشان تماس بگيرم که گوشي احمد خاموش بود. لذا از پزشک تيم پرسيدم که تماسي با وي داشته که دکتر رشادي هم گفت شب قبل با احمد جمشيديان صحبت کرده و در پاسخ به سئوال احمد وي را از ساعت تمرين امروز مطلع کرده است. در اين باره احساس کردم احتمالا ايشان به خاطر ناراحتي در تمرين حضور پيدا نکرده و ناراحت باشند که البته ناراحتي احمد را به خاطر نبودن در ليست 18 نفره طبيعي مي دانم و به وي حق مي دهم. اين موضوع را با محمود کريمي مطرح کردم که آقاي کريمي هم گفتند که نگران نباشم واظهارداشتند که به جهت دوستي چندين ساله اي که با احمد دارند با وي تماس مي گيرند و اين موضوع را حل مي کنند. متاسفانه در روز بعد هم احمد در تمرين حضور پيدا نکرد که از آقاي کريمي در اين باره سئوال کردم که ايشان هم گفتند موفق به تماس با جمشيديان نشده اند و براي وي پيغام گذاشته اند. همان روز احمد جمشيديان در برنامه تلويزيوني گل گلايه هايي از اينجانب و باشگاه را مطرح کردند که من با توجه به دوستي با ايشان و اينکه همه از خانواده اي به نام سپاهان هستيم صلاح نديدم که در آن زمان بر روي خط بروم و از تلويزيون پاسخگوي اين مسائل باشم و دوست نداشتم سپاهاني ها بخواهند رو در روي هم قرار گيرند. گلايه ديگري که احمد جمشيديان از مصاحبه بنده مطرح کرده بود اعلام مصدوميت وي از سوي بنده در بازي با داماش بود. اعلام خبر مصدوميت احمد جمشيديان تصميم مشترک بنده و محمود کريمي بود که براي حفظ شخصيت و پرستيژ اين بازيکن خوب و باسابقه بود که براي بازي با داماش از سوي آقاي کرانچار در ليست 18 نفره قرار نگرفته بود. اين تصميم را گرفتيم که حرمت احمد را حفظ کنيم و خبر مصدوميت وي را اعلام کنيم. آيا غير از اين کاري بايد انجام مي داديم؟(!!!) در اينجا ميخواهم خطاب به آقاي احمد جمشيديان اعلام کنم که در موضوعات رخ داده چنانچه قصوري از طرف من داده عذرخواهي ميکنم و به وي ميگويم که انتظار ما از شما اين است که به خاطر سپاهان و سپاهاني ها با فراموشي مشکلات و ناراحتي هاي خود و در اين برهه حساس که دشمنانمان براي ناکامي سپاهان با هم متحد شده اند و باشگاه سپاهان نياز وافر به آرامش ، تمرکز و دوري از حاشيه ها دارد و دو بازي حساس را هم پيش روي دارد از وي به عنوان يک برادر بزگتر سپاهاني بخواهم که فردا(چهارشنبه) ساعت 5:30 عصر در تمرينات حضور پيدا کند. اطمينان دارم حضور احمد جمشيديان در تمرينات از هر نظر براي تيم روحيه بخش و مثمر ثمر است و پاياني بر حاشيه هاي پيش آمده خواهد بود. احمد در اين برهه لازم است که بار ديگر سپاهاني بودن خود را به همه ثابت کند. |
ورزش3