• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست عليرضا نورمحمدي از شريفي:زودتربه پرونده من رسيدگي كنيد

ahmadfononi

معاونت انجمن
عليرضانورمحمدي گفت: از دکتر شريفي و کميته انضباطي اين خواهش را دارم که زودتر به پرونده من رسيدگي کنند.

00024431.jpg

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس درباره حضورش در جلسه‌ي کميته انضباطي پيرامون اتفاق‌هاي ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استيل‌آذين در هفته‌ي سي‌ام ليگ برتر، اظهار کرد: من در اين جلسه درباره دو صحنه‌اي که درباره آنها بحث وجود داشت توضيح دادم و گفتم که نه با کسي درگير شدم و نه حتي هيچ لفظ بدي به کار بردم.
وي ادامه داد: در صحنه اول ما قصد داشتيم سوشا مکاني را آرام کنيم که از عصبانيتش کاسته شود و در صحنه دوم نيز گفتم که من هيچ توهيني به کمک داور بازي نکردم و اعتراض بازيکنان ما نيز در آن صحنه کاملا طبيعي بود چرا که ماتيوس با ضربه‌اي ناجوانمردانه بازيکن ما را به زمين انداخته بود.
نورمحمدي با بيان اينکه اين خواهش را از شريفي و کميته انضباطي دارد که زودتر به پرونده او رسيدگي کنند،‌ گفت: باز هم مي‌گويم که من در درگيري‌هاي آن بازي هيچ دخالتي نداشتم و از کميته انضباطي اين خواهش را دارم که زودتر به پرونده من رسيدگي کنند. چرا که از طرفي بازي‌هاي پرسپوليس نيز در هفته‌هاي باقيمانده حساس است و من به دليل اخراج در آن بازي و محروميت از سوي کميته انضباطي، دو بازي حساس را از دست داده‌ام که البته محروميت بازي قبل به خاطر کارت قرمز بازي با استيل آذين بود.
مدافع پرسپوليس ادامه داد: من پس از آن بازي يکي دو بار به کميته انضباطي مراجعه کردم و نامه‌ي واخواهي خود را به اين کميته ارسال کردم. اميدوارم آنها هر چه زودتر به پرونده من رسيدگي کند.
عليرضا نورمحمدي همچنين درباره ديدار حساس تيمش مقابل مس کرمان گفت: بازي سختي را مقابل مس خواهيم داشت چرا که اين تيم کامل‌تر از نفت تهران است و در خط حمله نيز مهاجمان خوبي دارد. با اين حال ما در خانه بازي مي‌کنيم و با توجه به شرايط‌مان در جدول، تنها به فکر سه امتياز هستيم. ضمن اينکه ما يک بازي سرنوشت‌ساز با سپاهان و دوبازي خانگي ديگر داريم که در صورت کسب نتايج خوب در آن بازي‌ها مي‌توانيم سهميه آسيا را هم کسب کنيم.

بالا