• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست همکار جهت فعالیت در تالار زبان

BLaDe

متخصص بخش زبان
با سلام خدمت دوستان و علاقه مندان زبان:بای:

همونطور که از موضوع تاپیک تابلو هست ، بنده جهت ارتقاء تالار زبان و پیشرفت روز افزون و بیشتر این تالار ، و صحبت های انجام شده با علی خان عزیز مدیر کل انجمن ، تصمیم به ایجاد این تاپیک گرفتم ...
:نیش::تعجب2::خنده2:

دوستانی که علاقه مند به فعالیت به عنوان مدیر تالار زبان هستن ، میتونن پس از مرور شرایط زیر جهت کسب این مقام در صورت داشتن همه شرایط اعلام آمادگی کنند و پس از بررسی های لازمه توسط بنده و علی خان عزیز ، فرد مورد نظر به عنوان مدیر در تالار زبان شروع به فعالیت خواهد کرد ....
:بدجنس:

با تشکر از دوستان ...

شرایط لازم :

1. داشتن اطلاعاتی در مورد کلیه بخش های زبان انگلیسی ( گفتار ، نوشتاری ، گرامر ، لغات ) در حدی مناسب و حداقل متوسط
2. برخورداری از دانش زبان در حدی که قادر به پاسخگویی به سوالات کاربران باشد.
3. داشتن وقت کافی جهت ایجاد پست ها و تاپیک های مفید در بخش های مختلف تالار زبان.
4. برخورداری از انجام کارهای مدیریتی به عنوان مدیرجهت مرتب نمودن قسمت های مختلف تالار یعنی مدیریت تاپیک ها و پست ها تا حدی که در توان یک مدیر سبز باشد.
5. فعالیت و مدیریت در زمان غیبت بنده ( مرخصی ) و پاسخگویی و به روز کردن مداوم تالار زبان . ( که در این مورد با خود فرد یا افراد مدیر منتخب هماهنگ میکنم و در تاپیک درخواست مرخصی مدیران و مسئولین هم اطلاع رسانی میکنم )
6. برخورداری از اینترنت و در دسترس بودن. یعنی فرد به صورت موقت نباشه و بتونه به مدتی طولانی یا نسبتا طولانی با بنده همکاری داشته باشه و از نظر دسترسی به اینترنت مشکلی نداشته باشه ...
7. قابلیت ترجمه متون در سطح متوسط از انگلیسی به فارسی

خلاصه کلام اینکه اگه سوالی در مورد شرایط یا موارد دیگه داشتید در همین تاپیک اعلام کنید.

از زدن پست های تشکر و تعریف و اسپم جدا
خودداری کنید .... همون دکمه امتیاز و پسند و تشکر کفایت می کنه و خیلی هم ممنون ....

از دادن پیام خصوصی و سوال کردن مگر در موارد بسیار خاص خودداری کنید.

در صورت تمایل به فعالیت در تالار زبان و همکاری با بنده هر چه سریعتر
در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید...

ممنون از توجهتون ....
:احترام:

BLaDe

متخصص بخش زبان
دوستان باید اضافه کنم که مدیریت به عنوان همکار هیچ محدودیتی از نظر سمت کنونی نداره و کاربران ساده و ویژه هم میتونن اعلام آمادگی کنن ...
فقط در صورتی که به کاربر ساده ای شناخت کافی نداشته باشم با اجازه علی خان و تایید ایشون به صورت مدیر موقت شروع به فعالیت خواهد کرد ...

بدو بیا این ور بازار ... :نیش:کسی نبود ؟ :شاد:مدیر بشی انقده خوبه !!!:خنده2: کلی حقوق و مزایا داره زود بیاید ثبت نام کنید ....:بدجنس:

آخرین ویرایش:

saeid-human

کاربر ويژه
سلام
من دانشجوی زبانم
خیلی عاقه دارم باهاتون همکاری کنم
راهنماییم کنین لطفا
ممنون:گل:

seyyedalireza

مدیر موقت
منم الان کلاس زبان میرم ولی میتونم اطلاعات خیلی خوبی بدم چون برا کنکور دارم میخونم میتونم گرامر های انگلیسی رو هم برا بچه های انچمن بزارم
و همین طور طریقه ی یاد گرفتن کلمات انگلیسی

t92

متخصص بخش
چون این تاپیک قدیمی هست، بنده مدیر مربوطه Blade عزیز رو Mention کردم تا به این تاپیک و پست جدید شما عزیزان نظر بکنند.
[MENTION=42]BLaDe[/MENTION]

saeid-human

کاربر ويژه
اقا ما چ جوری به bladeپیام بدیم؟
من میخاستم اعلام امادگی کنم ولی نتونستم پیغام بدم
:خجالت2:

:خجالت2:

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام
من دانشجوی زبانم
خیلی علاقه دارم باهاتون همکاری کنم
راهنماییم کنین لطفا
ممنون:گل:

سلام دوست عزیز ...
قبل از هر چیز بهتون خوش آمد میگم .. به ایران انجمن خوش اومدید ....
بعد هم از دوستان عزیز مهدی خان و کاربر عزیز دیگه t92 تشکر میکنم که در غیبت من ایشون رو راهنمایی کردن ..

عرضم خدمتتون که در مورد قوانین کل انجمن این جور هست که کاربر باید در تالاری که درخواست مدیریتش رو داره یه سری فعالیت کنه و مطلب بذاره تا مدیران کل انجمن مطمئن بشن که اون کاربر موندنی هست و همچنین در مورد اون بخش و زمینه خاص ، تا حدی اطلاعات داره و همین جوری نمیاد درخواست بده و بعدش تعداد پست ها ( مطالب ) ش به حد مشخصی برسه و بعد به کاربر ویژه ارتقا پیدا کنه تا در مورد درخواست مدیریتی اون فرد فکر کنند ...
همونطور که دوستمون اشاره کرد این تاپیک قدیمی هست ولی به خاطر اینکه من و همکارم یه مقدار سرمون شلوغه و نمیرسیم مرتب سر بزنیم و مطالب رو به روز کنیم ، این تاپیک رو نبسته بودم ....
شما هم میتونید فعالیتتون رو از همین الان شروع کنید ... فقط قبلش قوانین تالار زبان رو مطالعه کنید ، از مطالب تکراری جدا خودداری کنید و اگه در مورد جای مناسب تاپیک هاتون سوال داستید در خدمتم .... این رو هم بگم که من به کار مدیران سبز تالار زبان نظارت میکنم و اگه موردی خلاف قوانین تالار زبان مشاهده شد ، نسبت به اعمال مدیریتی در مورد اون تاپیک یا پست مربوطه از جمله ویرایش ، حذف یا ادغام ، انتقال به بایگانی و ... اقدام می کنم. پس ناراحت نشید ...

منم به یکی از مقامات بالا یعنی مدیران کل موافقتم رو در مورد مدیریت شما اعلام میکنم تا شما رو مدیر کنند ... دیگه تصمیم نهایی با اون عزیزان هست ...
موفق باشید و ممنون از همکاری تون ....

saeid-human

کاربر ويژه
با سلامی دوباره
خیلی تشکر میکنم که اینجوری به نظرات توجه میکنین.
من چون دانشگاه میرم فقط شبها میتونم فعالیت داشته باشم ولی بیشترین سعیم رو میکنم که انتظاراتتون رو برآورده کنم
خیلی ممنون:گل:

BLaDe

متخصص بخش زبان
پس من چی منم توی زبان کار زیادی میکنم
لطفا به ما هم نگاهی کنید

سلام بر شما دوست عزیز ...
ممنون از درخواستتون ... خوشحال میشم با توانایی هاتون در زبان آشنا بشم .... خب فعلا که شما هم مثل اون کاربر عزیز دیگه مدیر موقت شدید و از مدیران انجمن تشکر میکنم که زودتر از من به درخواستتون رسیدگی کردن و فقط امیدوارم منو ناامید نکنید و اینکه همون 5 ساعت در روز هم کفایت میکنه فقط توقعم از شما و اون دوست عزیز اینه که تا میتونید مطالب تخصصی بذارید و لطفا در صفحه اول تالار زبان تاپیک هاتون رو ایجاد نکنید و هر تاپیکتون رو در بخش مربوط به خودش ایجاد کنید ... سوالی بود در خدمتم ...
منتظر فعالیت هاتون در آینده هستم ....
ممنون ...

بالا