سلام
مقدمه : من تو وی بی ایران گشتم ولی وانایی رو که می خوام یا پیدا نکردم یا این که چندین مورد پیدا کردم و نمی دونستم کدومشو انتخاب کنم
اون چیزایی رو که می خوام بیشتر تو ایرن انجمن نصب هستن که به نظر جالب اومدن
حالا اگر میشه (این درخواستو بیشتر از آقا علی دارم) یا اسم پلاگین یا لینک پلاگین رو بدید
بریم سر اصل مطلب :
1-پلاگین که در بالای قالب ایران انجمن نصب هست مثل "تبلیغات ایران انجمن" و "پیوندهای مفید ایران انجمن":
2-پلاگین کلمات کلیدی خودکار که در ایران انجمن نصبه و کل متن رو به برچسب تبدیل می کنه نه فقط عنوان
3-پلاگین اعلانات که در انجمن نصبه مثل همین چیزی در حال حاضر هست
4-موضوعات مشابه که در ایران انجمن نصبه
5-پاسخ سریع و ویرایش مطلب پیشرفته
6-آموزش گذاشتن میانگین ارسال مطلب روزانه در پست بیت
7-پلاگین می پسندم(تشکر نه ،می پسندم)
8-جستجوگر گوگل برای جستجوی مطالب
9-اون قسمت پشت مطالب که آرم ایران انجمن هست(بک گراند مطالب)
10-کاربرانی که در حال حاضر این انجمن رو مشاهده می کنن
11-هکی که به صورت خودکار بعضی از کلمات رو لینک دار می کنه مثل :ایران انجمن - لینک - عکس - گوگل در این انجمن که خودکار اگر در متن باشه لینک دار میشن
واقعا ببخشید خیلی زیاد شد
مقدمه : من تو وی بی ایران گشتم ولی وانایی رو که می خوام یا پیدا نکردم یا این که چندین مورد پیدا کردم و نمی دونستم کدومشو انتخاب کنم
اون چیزایی رو که می خوام بیشتر تو ایرن انجمن نصب هستن که به نظر جالب اومدن
حالا اگر میشه (این درخواستو بیشتر از آقا علی دارم) یا اسم پلاگین یا لینک پلاگین رو بدید
بریم سر اصل مطلب :
1-پلاگین که در بالای قالب ایران انجمن نصب هست مثل "تبلیغات ایران انجمن" و "پیوندهای مفید ایران انجمن":
2-پلاگین کلمات کلیدی خودکار که در ایران انجمن نصبه و کل متن رو به برچسب تبدیل می کنه نه فقط عنوان
3-پلاگین اعلانات که در انجمن نصبه مثل همین چیزی در حال حاضر هست
4-موضوعات مشابه که در ایران انجمن نصبه
5-پاسخ سریع و ویرایش مطلب پیشرفته
6-آموزش گذاشتن میانگین ارسال مطلب روزانه در پست بیت
7-پلاگین می پسندم(تشکر نه ،می پسندم)
8-جستجوگر گوگل برای جستجوی مطالب
9-اون قسمت پشت مطالب که آرم ایران انجمن هست(بک گراند مطالب)
10-کاربرانی که در حال حاضر این انجمن رو مشاهده می کنن
11-هکی که به صورت خودکار بعضی از کلمات رو لینک دار می کنه مثل :ایران انجمن - لینک - عکس - گوگل در این انجمن که خودکار اگر در متن باشه لینک دار میشن
واقعا ببخشید خیلی زیاد شد