• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست : چند درخواست در مورد ویبولتین

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
مقدمه : من تو وی بی ایران گشتم ولی وانایی رو که می خوام یا پیدا نکردم یا این که چندین مورد پیدا کردم و نمی دونستم کدومشو انتخاب کنم
اون چیزایی رو که می خوام بیشتر تو ایرن انجمن نصب هستن که به نظر جالب اومدن
حالا اگر میشه (این درخواستو بیشتر از آقا علی دارم) یا اسم پلاگین یا لینک پلاگین رو بدید
بریم سر اصل مطلب :
1-پلاگین که در بالای قالب ایران انجمن نصب هست مثل "تبلیغات ایران انجمن" و "پیوندهای مفید ایران انجمن":
2-پلاگین کلمات کلیدی خودکار که در ایران انجمن نصبه و کل متن رو به برچسب تبدیل می کنه نه فقط عنوان
3-پلاگین اعلانات که در انجمن نصبه مثل همین چیزی در حال حاضر هست
4-موضوعات مشابه که در ایران انجمن نصبه
5-پاسخ سریع و ویرایش مطلب پیشرفته
6-آموزش گذاشتن میانگین ارسال مطلب روزانه در پست بیت
7-پلاگین می پسندم(تشکر نه ،می پسندم)
8-جستجوگر گوگل برای جستجوی مطالب
9-اون قسمت پشت مطالب که آرم ایران انجمن هست(بک گراند مطالب)
10-کاربرانی که در حال حاضر این انجمن رو مشاهده می کنن
11-هکی که به صورت خودکار بعضی از کلمات رو لینک دار می کنه مثل :ایران انجمن - لینک - عکس - گوگل در این انجمن که خودکار اگر در متن باشه لینک دار میشن

واقعا ببخشید خیلی زیاد شد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
ماشاالله امین جان! :خنده2:

1-پلاگین که در بالای قالب ایران انجمن نصب هست مثل "تبلیغات ایران انجمن" و "پیوندهای مفید ایران انجمن"
این قسمت پلاگین نیست کد هست، آموزش نسبتا طولانی داره درخواست جداگانه بدید آموزش رو قرار میدم.

2-پلاگین کلمات کلیدی خودکار که در ایران انجمن نصبه و کل متن رو به برچسب تبدیل می کنه نه فقط عنوان
autotaggerfromcontentandtitle440

3-پلاگین اعلانات که در انجمن نصبه مثل همین چیزی در حال حاضر هست
متوجه منظور شما نشدم.

4-موضوعات مشابه که در ایران انجمن نصبه
کنترل پنل ادمین> تنظیمات اصلی انجمن>تنظیمات نمایش یک موضوع>نمایش موضوعات شبیه به هم؟ رو بله قرار بدید.

5-پاسخ سریع و ویرایش مطلب پیشرفته
Product - MARCO1 CKEditor Advanced Quick reply and Quick edit

6-آموزش گذاشتن میانگین ارسال مطلب روزانه در پست بیت
این قسمت مربوط میشه به کدهاییی که شما برای ساخت پست بیتتون استفاده کردید نیاز به آموزش جداگانه داره.

7-پلاگین می پسندم(تشکر نه ،می پسندم)
[DBTech] Advanced Post Thanks Like

8-جستجوگر گوگل برای جستجوی مطالب
کد هست نیاز به مبحث جداگانه داره آموزشش رو درخواست بدید.
9-اون قسمت پشت مطالب که آرم ایران انجمن هست(بک گراند مطالب)
کد هست نیاز به مبحث جداگانه داره آموزشش رو درخواست بدید.

10-کاربرانی که در حال حاضر این انجمن رو مشاهده می کنن
کنترل پنل ادمین> تنظیمات اصلی انجمن>تنظیمات نمایش یک موضوع>نمایش کاربرانی که از موضوع دیدن میکنند رو روی بله کل لیست ها برای دیدن قرار بدید.

11-هکی که به صورت خودکار بعضی از کلمات رو لینک دار می کنه مثل :ایران انجمن - لینک - عکس - گوگل در این انجمن که خودکار اگر در متن باشه لینک دار میشن
vBaffiliate Links

بالا