• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درمان برای تیرگی زیربغل

مهری

کاربر ويژه

1. از روشن کننده های طبیعی پوست برای رفع تیرگی پوست زیر بغل استفاده کنید. روشن کننده های طبیعی نظیر لیمو برای پوست تیره زیر بغل عالی است و عوارض جانبی ندارد. آب یک لیموی کوچک را گرفته با مقداری عسل مخلوط کنید و به زیر بغل بزنید. این مخلوط را مدت 15 دقیقه باقی بگذارید و سپس بشویید. می توانید این کار را برای نتیجه بهتر به طور مرتب تکرار کنید.

2. به گزارش پرشین وی ناحیه تیره شده زیر بغل را با جوش شیرین سفید کنید. شما می توانید بعد از گرفتن دوش، جوش شیرین را به زیر بغل بزنید و آن را به مدت 10 دقیقه آنجا باقی بگذارید . فراموش نکنید که قبل از انجام این کار زیر بغل را کاملا خشک کنید.

3. آب لیمو، آب خیار و زردچوبه را مخلوط کرده تا به صورت یک خمیر یا چسب درآید. آن را به زیر بغل بزنید و 20 دقیقه بر روی پوست بماند و سپس بشویید. این کار یکی از موثرترین درمان های روشن کردن تیرگی زیر بغل است.

4. با مخلوط کردن کمی آب لیمو و آب سیب یک روشن کننده طبیعی درست کنید. این روشن کننده را به پوست زیر بغل بزنید و 20 دقیقه باقی بگذارید و سپس آن محدوده را با دقت بشویید.

5. هر روز سرکه سیب را به قسمت تیره شده بزنید . استفاده منظم از سرکه سیب پوست تیره شده را روشن می کند. هرگز برای شستن این سرکه از صابون استفاده نکنید. بعد از اینکه این سرکه 15 دقیقه روی پوست بود آن را با آب بشویید.

6. از سیب زمینی و خیار برای روشن کردن پوست زیر بغل استفاده کنید. به گزارش پرشین وی این دو سفید کننده های خوب طبیعی هستند. می توانید قطعات سیب زمینی یا خیار را بر روی نقاط تیره قرار دهید ویا به آرامی با قطعه ای از آنها،ناحیه تیره را مالش دهید. همچنین می توانید آب سیب زمینی و خیار را مخلوط کنید و ساده تر آن را به کار ببرید.

علاوه بر موارد ذکر شده می توانید نکات مفید در جهت اجتناب از تیره شدن زیربغل به کارببندید. از دئودرانت های (مام) حاوی الکل بپرهیزید. به طور مرتب پوست زیر بغل را اسکراب یا لایه برداری کنید.به گزارش پرشین وی این کار سلول های مرده پوست را پاک می کند. لازم است که از یک پودر تالک ملایم بعد از هر حمام استفاده کنید.اگر پوست زیر بغل شما حساس است و و موجب خارش می شود،می توانید از پودر آنتی باکتریال استفاده کنید .

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ممنون ازمطلب مفیدتون:گل:میشه راهکاری درمورد موهای زائدوکلاچکارکنیم مودرنیاریم بدیدباسپاس:احترام:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ببخشین من تخصص ندارم...ولی در ربطه با این سوالتون راه حلی که تضمینی باشه نیس به نظرم...موبر دائمی هم که تبلیغاتش توی نت فراوونه به نظر من قابل اعتماد وتضمینی نیستن..

لیزر هم ضررهاش خیلی بیشتر از فایدش هست و آشناهای خودم نتیجه نگرفتن...:سوت:

نکنین اینکارا خب:خنده2:

BLaDe

متخصص بخش زبان
به نظر من اگه با شمع اینکار رو بکنید هم دیرتر در میاد و هم اینکه کم کم و به مرور زمان از تعداد موها کم میشه و بعد از مدتی معین که بسته به فرد داره دیگه در نمیاد:احترام:
تازه شمع یه جورایی حالت لایه بردار داره و برای پاکسازی پوست خوب هست و حتی باعث از بین رفتن جوش و ... میشه

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
اینکه گفتین مو درنیاریم هم تا حدودی میشه کنترل کرد و به نوع تغذیه و داروها و مواد شیمیایی که مصرف میکنین داره...مثلا بعضی کرم های صورت حتی موهای صورت رو زبر میکنن...بعضیا هم اختلالات هورمونی بوجود میاد تو بدنشون و وقتی هورمون مردانه بیشتر میشه این مسائل رو هم در بر داره و خیلی چیزای دیگه....

بهم نمیاد بلد باشم نه؟؟:خنده2:نتیجه ی زودتر رفتن تو اتاق دکتره و گوش کردن به حرفا :غش::غش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
شمع؟؟؟؟؟فک میکنم مث موم باشه دیگه؟؟موم هم ضرر داره چون باعث آسیب مویرگ های پوست میشه...تازه دردش به کنار..

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
به نظر من اگه با شمع اینکار رو بکنید هم دیرتر در میاد و هم اینکه کم کم و به مرور زمان از تعداد موها کم میشه و بعد از مدتی معین که بسته به فرد داره دیگه در نمیاد:احترام:
تازه شمع یه جورایی حالت لایه بردار داره و برای پاکسازی پوست خوب هست و حتی باعث از بین رفتن جوش و ... میشه

اولین باره می شنوم میشه بیشتر توضیح بدی؟:1::1::1::1::1:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
من قبلا ازشمع یاموم استفاده کردم وبه خاطر نازکی وحساس بودن پوستم مویرگهام پاره شد:ناراحت:الان ازموکن برقی استفاده میکنم ولی خیلی درد داره توماهواره خیلی تبلیغ کرم باله ا رومیکنم ولی نمیدونم تاثیری داره یانه:مشکوک::مشکوک:کسی تا:پاییز:حالااستفاده نکرده

BLaDe

متخصص بخش زبان
چشم براتون توضیح میدم .. ببینید شمع تقریبا شبیه موم هست با این تفاوت که درد زیادی نداره و دستگاه مخصوص خودش رو داره که همه جا میفروشن و حتی میتونی به جای رفتن به آرایشگاه تو خونه استفاده کنی ... خلاصه شمع رو توی دستگاهش میریزی و داغ که شد خاموشش می کنی و بعدش یکم فوتش میکنی و به محل مورد نظر مثل صورت و ... میزنی و بعد که روی پوست نشست مثل موم اونو فوری و بلافاصله میکشی و به این طریق موهای زائد که بهش چسبیده کنده میشه و به همین طریق همه جای پوست رو با شمع برمیداری ...

تا جایی که من میدونم و از خواهر شوهرم که آرایشگره و بقیه که استفاده کردن شنیدم ، موم هم دردش زیاده ، هم باعث افتادگی پوست صورت میشه .. ولی شمع رو می تونی برای بدن و صورت استفاده کنی ... من خودم دو بار با شمع برداشتم و درد چندانی نداره ... آخر سر یکم پوست قرمز میشه ولی بعدش به حالت عادی برمیگرده ... تازه بعد از شمع یه مایع و اسپری مخصوص هم هست که به صورت میزنن واسه نرم و لطیف شدن پوست و جلوگیری از افتادگی پوست و سفت کردن پوست .... بعدشم واست صورتت رو در حالی که مایع روش هست ماساژ میدن .... اینجا که من زندگی می کنم قیمت شمع در آرایشگاه ها 7000 تومنه و به نظر من می ارزه .... و تازه اگه از شمع استفاده کنید به مرور موهای زائد هم کم میشه و هم به جای موهای سفت و ضخیم و محکم ، موهای نازکی در میاد .... ولی اینم شنیدم که بهتره در طول ماه زیاد شمع برای صورت استفاده نکنید که استفاده مازادش در طول ماه باعث افتادگی پوست صورت میشه ...

من شنیدم موکن برقی یا همون اپلیدی باعث میشه که موهای زائد زیرپوستی در بیاد ... بعدشم دردش زیاده ولی خیلیا پوستشون عادت کرده و استفاده می کنن ...

دستگاه شمع هم اگه اشتباه نکنم از 30 تومن هست به بالا .. ماده شمعش و اسپری و مایعش رو هم وقتی تموم شد میتونید دوباره بخرید و استفاده کنید

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بچه هامن هنگ کردم:هنگ::هنگ::هنگ::هنگ::هنگ:این اقاهه اینجاچی میگه:مشکوک::مشکوک::مشکوک::مشکوک:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خب اینجا ورود آقایون ممنون نیس....تازه بقیه هم خوندن ولی به روی خودشون نمیارن:خنده2: اینجا عمومیه...بحث خاصی هم نیست

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
دوستان این راه که برای زیربغل پیشنهاددادیدبرای جاهای دیگه هم کاربردداره:سوت:

بالا