• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دروازه بان آرسنال: آرسنال هنوز اميد قهرماني دارد

ahmadfononi

معاونت انجمن
شاگردان ونگر در ديدار ديروز مقابل ليورپول دو امتياز حساس را از دست دادند تا اختلاف شان با منچستريونايتد صدرنشين به 6 امتياز افزايش پيدا کند
00026853.jpg

وویچک شچسنی، دروازه بان جوان آرسنال، از هم تیمی هایش خواست تا در دیدار روز چهارشنبه مقابل تاتنهام به پیروزی برسند تا امیدهایشان برای قهرمانی همچنان زنده بماند

شاگردان ونگر در دیدار دیروز مقابل لیورپول دو امتیاز حساس را از دست دادند تا اختلاف شان با منچستریونایتد صدرنشین به 6 امتیاز افزایش پیدا کند.​
با این وجود این دروازه بان جوان لهستانی معتقد است تیمش همچنان از شانس قهرمانی برخوردار است.​
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" البته ما همچنان معتقدیم می توانیم قهرمان شویم. ما باید با منچستریونایتد بازی کنیم و آنها یک بازی مقابل چلسی نیز دارند. آنها امتیاز از دست خواهند داد و ما معتقدیم از کیفیت لازم برای پیروزی در همه دیدارهای باقی مانده برخورداریم.​
دیدار مقابل تاتنهام برای ما بسیار مهم است زیرا می تواند باعث شود دیدار مقابل لیورپول را فراموش کنیم. ما به هواداران مان مدیونیم زیرا باعث ناامیدی آنها شدیم.​
تساوی مقابل لیورپول بسیار ناامیدکننده بود زیرا وقتی به کل رسیدیم، فکر کردیم پیروز شده ایم. ما نیاز به پیروزی داشتیم تا فشار روی منچستریونایتد را افزایش دهیم.​
ما آرسنال هستیم .و نمی خواهیم دوم شویم یا اینکه در مکان سوم قرار بگیریم. "​
او که در دیدار مقابل بارسلونا دچار شکستگی استخوان دست شده بود، بعد از چند هفته مقابل لیورپول به میدان رفت.​
" من هنوز وقتی درون دروازه قرار میگیرم کمی احساس ناراحتی می کنم. البته در دیدار مقابل لیورپول از محافظ استفاده کردم و مشکلی تهدیدم نمی کرد."​

بالا