• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دروگبا بهترين بازيکن تاريخ چلسي

0mid

متخصص بخش ورزشی
از نگاه هواداران اين تيم

دروگبا بهترين بازيکن تاريخ چلسي
[h=2]مهاجم ساحل عاجي سابق چلسي به عنوان بهترين بازيکن تاريخ اين باشگاه انتخاب شد.

[TD="align: left"]
00009597.jpg
[/TD]

در نظرسنجي که مجله باشگاه چلسي درباره بهترين بازيکن تاريخ اين تيم انجام داد ديديه دروگبا ساحل عاجي با پشت سر گذاشتن جان تري و فرانک لمپارد در جايگاه نخست ايستاد.

دروگبا در فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا نمايش خيره کننده‌اي در ترکيب تيمش داشت و از دلايل اصلي قهرماني اين تيم بود. وي در سال 2004 از مارسي فرانسه به جمع آبي پوشان لندن پيوست و در اين هشت سالي که در ترکيب تيمش به ميدان رفت 157 گل به ثمر رساند. دروگبا با چلسي افتخارات زيادي را به دست آورد چنان که با اين تيم سه بار قهرمان ليگ برتر انگليس، چهار بار قهرمان جام حذفي، دو بار قهرمان جام اتحاديه و يک بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد.

مهاجم سابق چلسي که فصل گذشته از اين تيم جدا و به شانگهاي چين پيوست در اين نظرسنجي با 20 هزار راي در جايگاه نخست است.

دروگبا پس از اين نظرسنجي گفت: از تمام کساني که به من راي دادند تشکر مي‌کنم. براي من افتخار است که جزو بازيکنان بزرگ تاريخ باشگاه چلسي به شمار آمده‌ام. اين انتخاب مرا بسيار خوشحال کرد.

ورزش3

بالا