• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

در برنامه 90 چه گذشت

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
در برنامه 90 چه گذشت
[h=2] در نظر سنجي برنامه نود ، 70 درصد بينندگان به پيروزي پرسپوليس در فينال جام حذفي راي دادند.

[TD]
00943841.jpg
[/TD]

در برنامه 90 مسابقه پيامکي به تعيين قهرمان جام حذفي اختصاص داشت که در پايان پرسپوليس با 70 درصد نظر مردم قهرماني پيامکي خود را به ثبت رساند.

محور اصلي اين برنامه به بحث تباني در مسابقات ليگ دسته اول و البته دسته دوم اختصاص داشت و محمود زاده مسئول مسابقات ليگ دسته دو توضيحاتي را در اين باره ارائه کرد.

در ابتداي برنامه بهمن فروتن و افشين پيرواني در خصوص خريد و فروش امتياز به خصوص در 10 هفته پاياني ليگ دسته اول صحبت هايي را مطرح کرده و حتي بحث دوپينگ بازيکنان توسط پيرواني مطرح شد.

مرتضي کريمي کمک داور سابق فوتبال کشورمان در بخشي از اين برنامه در خصوص ناپاکي اظهار داشت: متاسفانه هفته گذشته کساني بحث تباني را مطرح کردند که خودشان پاک نبودند. در يکي از مسابقات در بندرعباس به تورج حق وردي و من و يک کمک داور ديگر پيشنهاد گوشي موبايل دادند و در قبالش مي خواستند شهرداري برنده شود اما سوال من اين است مگر آن سالي که لاي کتاب حافظ به البرز حاجي پور سکه دادند و او قبول نکرد کسي اين موضوع را دنبال کرد؟ متاسفانه آقاي آيت اللهي که رئيس هيئت فوتبال فارس است به اين مسئله ورود نکرد و عسگري هم به خاطر اختلاف با عنايت پيگير اين مسئله نشد.

به گزارش فارس، فردوسي پور و همکارانش در طول اين برنامه بيش از 30 تماس تلفني با بازيکنان مختلف، مربيان و سرپرستان برقرار کرده و در اين خصوص سوال هايي را مي پرسيدند.

صحبت هاي باقر زعفراني و نادر باقري يکي از دستياران کمالوند از اتفاقات جالب برنامه بود.

غلامرضا بهروان در اين خصوص گفت: بعضي حرف ها را بايد به موقع زد. اتفاقاتي رخ داده است و من حتي به کرمانشاه رفتم و با چند بازيکن صحبت کردم و گزارشم را به کميته انضباطي دادم. اولين اخبار تباني به دست من مي رسد که من بلافاصله پيگير مي شوم.

وي در خصوص اينکه آيا اتفاقاتي در ليگ دسته اول رخ داده است يا خير گفت: ديگر واضح تر از اين بگويم. حتما رخ داده است.

در ادامه برنامه محمودزاده از تعليق مسابقه پلي آف ليگ دسته دو خبر داد و گفت: به خاطر شبهه در يکي از مسابقات پلي آف ليگ دو معلق شده است.

مصاحبه علي پروين در چند بخش براي مخاطبان برنامه 90 پخش شد.

فراز کمالوند در آخرهاي برنامه روي خط آمد و مباحثي را مطرح کرد. وي گفت: اين موضوعي که از ابتداي برنامه مطرح شده تباني نيست و نوعي ارتباط نامشروع است. ضمن آنکه آنجا که بايد حرف بزنم توضيحات لازم را خواهم داد.

فردوسي پور از کمالوند خواست تا در خصوص مصاحبه اي که انجام داده و چک صادر شده بانک صادرات توضيح دهد که کمالوند گفت: مگر آنجا دادگاه است که اين مسائل را براي مردم توضيح دهم. چرا کسي نمي گويد که در بازي با يادآوران شلمچه به شيث رضايي گفتم پنالتي را به بيرون بزند. در مورد بحث سکه هم بايد بگوييد که بين چه کسي رد و بدل شده و آيا تاثيري در نتيجه دارد که مجري برنامه سرمربي يونتوس را مثال زد و اعلام کرد کوچکترين خطايي موجب تخلف در قانون است.

در پايان مديرعامل يکي از باشگاه ها مدعي شد سال گذشته با کيف سامسونت پر از پول پشت در منزلش به او پيشنهاد دادند و اين پيشنهاد از طرف استقلال خوزستان بود و آنها مي خواستند نتيجه بازي به نفعشان باشد.

ورزش3

بالا