ژوزه مورينيو در كنفرانس مطبوعاتي روز يكشنبه خود باز هم به برنامه ريزي لاليگا كنايه زد .
به گزارش گل و به نقل از مرجع خبری رئال مادرید ،مورينيو در كنفرانس مطبوعاتي در مورد احتمال حضور رونالدو در بازي با اتلتيكو مارديد گفت :" اگر دربي روز يكشنبه بود ، او بهتر مي شد . او مدت زيادي تمرين نكرده و در برابر ليون 70 دقيقه بازي كرده است . در شرايط خوبي نيست ، اگر بازي كند ،ريسك است . بعد از آن بايد به پرتغالي برود و دو بازي دوستانه انجام دهد ،آن موقع پائولو بنتو و پزشكان در موردش تصميم خواهند گرفت ."
آنها تيم با انگيزه اي هستند
او گفت :" خودم هم تركيب اصلي را نمي دانم . فردا با بازيكنان صحبت خواهم كرد . تمام توان خود را خواهيم گذاشت و بايد ديد كه كافي خواهد بود يا نه . در دربي ها هيچ تيمي شانس بيشتري ندارد ، رتبه تيم در جدول مهم نيست . آنها تيم با انگيزه اي هستند و يك هفته براي آماده شدن براي اين بازي آماده شده اند ، در حالي كه ما تا بامداد پنجشنبه از نظر رواني و جسمي خود را وقف بازي ديگري كرده بوديم . علاوه بر اين ، آنها كمتر بازي كرده اند چرا كه در اروپا و كوپا زودتر حذف شده اند . اتلتيكو مدتهاست كه هفته اي يك بازي انجام مي دهد . اما ما بايد سعي كنيم كه انگيزه و توانايي خود را براي اين بازي متعادل كنيم ."
"كاسياس بازي مي كند
" هفته گذشته او در مورد لغو اردوي پيش از بازي گفته بود كه اين قضيه به خاطر نارضايتي او از برنامه ريزي است . اين هفته جدي تر در اين باره صحبت كرد :" با بهترين تيم خود بازي خواهيم كرد و كاسياس هم از نظر بدني مشكلي ندارد . احتمال بازي خواهد كرد . فردا بررسي خواهيم كرد . امروز آنها را در خانه گذاشتيم تا آماده تر باشند . " و در مورد تاثير بازي با ليون روي دربي گفت :" پيش و پس از بازيهاي مهم ،حواس تيم پرت مي شود ، پس اين بازي مي تواند خطرناك باشد ، اما مطمئنا بايد بتوانيم انگيزه خاص خود را براي اين بازي پيدا كنيم . "
تمجيد از بنزما
در مورد بنزما گفت :" او بازي مي كند و خيلي خوب كار مي كند . او به خودش آمده است كه اين كار را مديون هم تيمي هايش و افرادي كه او را دوست دارند ، است . البته زيدان هم كمي به من كمك كرد . خيلي خوشحال هستم ، چرا كه در روزهاي فوق العاده اي بسر مي مي برد ، حتي اگر بازي نكند . ديدن شرايط او واقعا باعث افتخار است . " و در مورد نقش زيدان در آينده نيز گفت :" كار او در رئال مارديد تمام وقت نيست چرا كه او تعهدات ديگري دارد ،اما اميدواريم كه بتواند هميشه با ما باشد . جدا از بحث كريم ، رابطه بسيار خوبي با او داريم .
تاتنهام اينتر را شكست داده و ميلان را حذف كرده
او همچنين به قرعه كشي مسابقات اروپايي زياد ترديدي ندارد . او مي گويد :" لينه كر گفت كه همه توپها شرايط برابري داشته اند ، من هم همين طور فكر مي كنم . اما به نظر من برخي ها خوش شانس تر بودند ، هر چند كه در مورد قرعه كشي شكي ندارم . "
ژوزه اما در مورد صحبت كردن در مورد نيمه نهايي برابر بارسلونا خودداري كرد :" هم ما و هم آنها فعلا به بازيهايمان با شاختار و تاتنهام فكر مي كنيم . مي دانم كه انگليسي ها در خانه چطور بازي مي كنند ، با قلبي به اندازه كل دنيا . تاتنهام اينتر را شكست داده و ميلان را حذف كرده و مربي بزرگي دارد . وقتي كه زمانش برسد ، در موردش بحث خواهيم كرد . "
دفاع از په په
اما حركت عجيب په په در بازي با ليون همچنان مورد توجه است . مربي پرتغالي در اين باره گفت :"با او صحبتي نكردم ، خوب بازي كردم . كارت زرد اول حقش نبود . اگر آن كار را نمي كرد شايد نمي توانست كه در بازي فردا باشد . خشن اما عادل است . ناعادلانه است كه اين گونه برخوردي با او شود ." در پايان در مورد مصدوميت ايگوائين گفت :"او با تيم تمرين مي كند و به مرور آماده خواهد شد . روند ريكاوري او خارق العاده بود ."