• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

در دربي ها هيچ تيمي شانس بيشتري ندارد

mario8344

متخصص بخش
190311111951.jpg

ژوزه مورينيو در كنفرانس مطبوعاتي روز يكشنبه خود باز هم به برنامه ريزي لاليگا كنايه زد .
به گزارش گل و به نقل از مرجع خبری رئال مادرید ،مورينيو در كنفرانس مطبوعاتي در مورد احتمال حضور رونالدو در بازي با اتلتيكو مارديد گفت :" اگر دربي روز يكشنبه بود ،‌ او بهتر مي شد . او مدت زيادي تمرين نكرده و در برابر ليون 70 دقيقه بازي كرده است . در شرايط خوبي نيست ، اگر بازي كند ،‌ريسك است . بعد از آن بايد به پرتغالي برود و دو بازي دوستانه انجام دهد ،‌آن موقع پائولو بنتو و پزشكان در موردش تصميم خواهند گرفت ."
آنها تيم با انگيزه اي هستند
او گفت :" خودم هم تركيب اصلي را نمي دانم . فردا با بازيكنان صحبت خواهم كرد . تمام توان خود را خواهيم گذاشت و بايد ديد كه كافي خواهد بود يا نه . در دربي ها هيچ تيمي شانس بيشتري ندارد ،‌ رتبه تيم در جدول مهم نيست . آنها تيم با انگيزه اي هستند و يك هفته براي آماده شدن براي اين بازي آماده شده اند ، در حالي كه ما تا بامداد پنجشنبه از نظر رواني و جسمي خود را وقف بازي ديگري كرده بوديم . علاوه بر اين ، آنها كمتر بازي كرده اند چرا كه در اروپا و كوپا زودتر حذف شده اند . اتلتيكو مدتهاست كه هفته اي يك بازي انجام مي دهد . اما ما بايد سعي كنيم كه انگيزه و توانايي خود را براي اين بازي متعادل كنيم ."
"كاسياس بازي مي كند
" هفته گذشته او در مورد لغو اردوي پيش از بازي گفته بود كه اين قضيه به خاطر نارضايتي او از برنامه ريزي است . اين هفته جدي تر در اين باره صحبت كرد :" با بهترين تيم خود بازي خواهيم كرد و كاسياس هم از نظر بدني مشكلي ندارد . احتمال بازي خواهد كرد . فردا بررسي خواهيم كرد . امروز آنها را در خانه گذاشتيم تا آماده تر باشند . " و در مورد تاثير بازي با ليون روي دربي گفت :" پيش و پس از بازيهاي مهم ،‌حواس تيم پرت مي شود ، پس اين بازي مي تواند خطرناك باشد ، اما مطمئنا بايد بتوانيم انگيزه خاص خود را براي اين بازي پيدا كنيم . "
تمجيد از بنزما
در مورد بنزما گفت :" او بازي مي كند و خيلي خوب كار مي كند . او به خودش آمده است كه اين كار را مديون هم تيمي هايش و افرادي كه او را دوست دارند ، است . البته زيدان هم كمي به من كمك كرد . خيلي خوشحال هستم ، چرا كه در روزهاي فوق العاده اي بسر مي مي برد ، حتي اگر بازي نكند . ديدن شرايط او واقعا باعث افتخار است . " و در مورد نقش زيدان در آينده نيز گفت :" كار او در رئال مارديد تمام وقت نيست چرا كه او تعهدات ديگري دارد ،‌اما اميدواريم كه بتواند هميشه با ما باشد . جدا از بحث كريم ،‌ رابطه بسيار خوبي با او داريم .
تاتنهام اينتر را شكست داده و ميلان را حذف كرده
او همچنين به قرعه كشي مسابقات اروپايي زياد ترديدي ندارد . او مي گويد :" لينه كر گفت كه همه توپها شرايط برابري داشته اند ، من هم همين طور فكر مي كنم . اما به نظر من برخي ها خوش شانس تر بودند ، هر چند كه در مورد قرعه كشي شكي ندارم . "
ژوزه اما در مورد صحبت كردن در مورد نيمه نهايي برابر بارسلونا خودداري كرد :" هم ما و هم آنها فعلا به بازيهايمان با شاختار و تاتنهام فكر مي كنيم . مي دانم كه انگليسي ها در خانه چطور بازي مي كنند ، با قلبي به اندازه كل دنيا . تاتنهام اينتر را شكست داده و ميلان را حذف كرده و مربي بزرگي دارد . وقتي كه زمانش برسد ،‌ در موردش بحث خواهيم كرد . "
دفاع از په په
اما حركت عجيب په په در بازي با ليون همچنان مورد توجه است . مربي پرتغالي در اين باره گفت :"‌با او صحبتي نكردم ، خوب بازي كردم . كارت زرد اول حقش نبود . اگر آن كار را نمي كرد شايد نمي توانست كه در بازي فردا باشد . خشن اما عادل است . ناعادلانه است كه اين گونه برخوردي با او شود ." در پايان در مورد مصدوميت ايگوائين گفت :"‌او با تيم تمرين مي كند و به مرور آماده خواهد شد . روند ريكاوري او خارق العاده بود ."

بالا