تركيب پرتقال و توت فرنگي از هر لحاظ جذاب، دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي آيد.
تركيب پرتقال و توت فرنگي از هر لحاظ جذاب، دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي آيد. توت فرنگي طعمي شيرين و ملايم دارد و پرتقال ملس است و هر دو سرشار از ويتامين ث، يعني ضدسرماخوردگي. در ضمن اين دو ميوه عطري خوش دارند. با اين حال هيچ كدام به ديگري غالب نمي شود و در كنار هم عطري جديد و شامه نواز به دست مي دهد.
2- شكر را همراه زرده تخم مرغ و وانيل كمي بزنيد و سپس آب جوش را اضافه كنيد و دوباره به وسيله همزن بزنيد.
3- سفيده ها را در ظرف جداگانه بزنيد تا پف كند و بعد به آرامي به زرده اضافه كنيد.
4- بیكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده و به تدريج به مواد قبلي بيفزاييد.
5- حالا مواد را داخل سيني فر 40×30 كه با كاغذ روغني پوشيده شده بريزيد و در فر با حرارت 220 درجه سانتي گراد را به مدت 10 دقيقه بپزيد.
6- بعد از خنك شدن كيك را از وسط نصف كرده و با آب پرتقال مرطوب كنيد.
7- حالا اول از كرم پرتقال روي نيمي از كيك پهن كنيد و بعد نيم ديگر كيك اسفنجي را روي كرم پرتقال قرار دهيد.
8- در اين مرحله از كرم شكلاتي روي كيك اسفنجي بريزيد.
9- در آخرين مرحله از كرم پرتقال روي كرم شكلات پهن كرده و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر شما آماده شود.
روش تهيه كرم:
1- ابتدا پوست دو عدد پرتقال را با رنده ريز رنده كرده و سپس آب پرتقال را بگيريد و كنار بگذاريد.
2- ورقه هاي ژلاتين را داخل آب سرد خيس كرده، وقتي نرم شدند از آب خارج كنيد و داخل ظرف ريخته، همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب و يكدست شود.
3- زرده هاي تخم مرغ را به همراه شكر آنقدر بزنيد تا پف كند.
4- اسانس و پوست پرتقال رنده شده را به مواد زرده اضافه كنيد.
5- وقتي همه را با هم مخلوط كرديد مايع را به همراه شير داخل شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا به جوش آيد. مطمئن شوي كه زرده تخم مرغ پخته اند.
6- مايع را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا خنك شود.
7- خامه فرم گرفته را داخل كاسه همزن بزنيد.
8- مايع زرده را آرام آرام اضافه كرده و با درجه كند همزن بزنيد تا مواد كاملا يكدست شود.
9- يك چهارم از مواد را برداشته كنار بگذاريد و به آن سه قاشق سوپ خوري پودر كاكائو اضافه كنيد و به بقيه كرم رنگ نارنجي را هم اضافه كنيد.
10- مواد كرمي را داخل يخچال قرار دهيد تا كمي خودش را بگيرد و قابل پهن كردن روي كيك اسفنجي شود.
2 - داخل كاسه همزن پنير خامه اي، شكر و خامه را به وسيله همزن برقي بزنيد تا يكدست شود. تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
3 - در اين مرحله آب پرتغال، آرد ذرت و پوست پرتقال رنده شده را كم كم اضافه كنيد و همزن را كنار بگذاريد.
4 - مواد آماده را داخل قالب ريخته، كف و اطراف قالب را به وسيله فويل بپوشانيد و به مدت 35 دقيقه داخل ظرف آب طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد.
5 - بعد از پخت چيزكيك، فر را خاموش كرده و در فر را باز بگذاريد و اجازه دهيد چيز كيك در فر خنك شود، سپس آن را بيرون آورده و به مدت 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
6 - مواد رويه را، روي چيزكيك پهن كرده و مجددا داخل يخچال قرار دهيد. سپس از قالب خارج كرده و نوش جان كنيد.
روش تهيه مواد رويه:
آرد ذرت اضافي را همراه با آب پرتغال روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به شكل فرني درآيد. در صورت دلخواه رنگ را اضافه كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود و كرم خنك شده را روي دسر بريزيد.