• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت فرنگي

ZahRa-Gh

متخصص بخش
تركيب پرتقال و توت فرنگي از هر لحاظ جذاب، دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي آيد.



66378_572.jpg


تركيب پرتقال و توت فرنگي از هر لحاظ جذاب، دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي آيد. توت فرنگي طعمي شيرين و ملايم دارد و پرتقال ملس است و هر دو سرشار از ويتامين ث، يعني ضدسرماخوردگي. در ضمن اين دو ميوه عطري خوش دارند. با اين حال هيچ كدام به ديگري غالب نمي شود و در كنار هم عطري جديد و شامه نواز به دست مي دهد.
 

ZahRa-Gh

متخصص بخش



تارت تـــوت فرنــگى

مواد لازم خمیر:


  • آرد: 250 گرم
  • كره سرد: 125 گرم
  • شكر: 50 گرم
  • نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • آب يخ: دو قاشق سوپخوري

مواد لازم مياني:


  • پنير خامه اي: 300 گرم
  • شكر: 3 قاشق سوپخوري
  • وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
  • خامه فرم گرفته: 300 گرم
  • توت فرنگي: به ميزان لازم

روش تهیه خمیر:

1 - آرد و نمك و شكر را در مخلوط كن بريزيد، كره را اضافه كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. بعد از آن زرده تخم مرغ و آب يخ را هم اضافه كنيد.

2 - پس از شكل گرفتن، مواد را داخل كيسه فريزر در يخچال به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد، سپس روي سطح آرد پاشي شده خمير را باز كرده و كف قالب پهن كنيد.

3 - روي خمير را چنگال بزنيد و به مدت 15 دقيقه در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد.

4 -پس از خنك شدن از مواد مياني پر كنيد و توت فرنگي ها را روي مواد بچينيد.

روش تهيه مواد مياني:

1 - پنير خامه اي و شكر را همراه وانيل بزنيد تا حالت كرم پيدا كند.

2 - خامه فرم گرفته را به مواد قبلي اضافه كنيد تا يك دست شود.

3 - حالا كرم شما آماده پهن كردن و مصرف است.
 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
66380_743.jpg



پاى پرتقال

مواد لازم كيك اسفنجي شكلاتي:


  • تخم مرغ: 6عدد
  • شكر: 150گرم
  • پودر كاكائو: 20گرم
  • آبجوش: یک چهارم پيمانه
  • بیكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
  • مواد لازم کرم پرتقال
  • خامه فرم گرفته: 500 گرم
  • ژلاتين: 8ورق
  • پرتقال: 2 عدد
  • زرده تخم مرغ: 6عدد
  • شكر: 200 گرم
  • اسانس پرتقال: چند قطره
  • شير: نيم ليتر
  • رنگ نارنجي: به ميزان لازم
  • پودر كاكائو: 2 قاشق سوپ خوري

روش تهيه كيك اسفنجي:

1- زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد.

2- شكر را همراه زرده تخم مرغ و وانيل كمي بزنيد و سپس آب جوش را اضافه كنيد و دوباره به وسيله همزن بزنيد.

3- سفيده ها را در ظرف جداگانه بزنيد تا پف كند و بعد به آرامي به زرده اضافه كنيد.

4- بیكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده و به تدريج به مواد قبلي بيفزاييد.

5- حالا مواد را داخل سيني فر 40×30 كه با كاغذ روغني پوشيده شده بريزيد و در فر با حرارت 220 درجه سانتي گراد را به مدت 10 دقيقه بپزيد.

6- بعد از خنك شدن كيك را از وسط نصف كرده و با آب پرتقال مرطوب كنيد.

7- حالا اول از كرم پرتقال روي نيمي از كيك پهن كنيد و بعد نيم ديگر كيك اسفنجي را روي كرم پرتقال قرار دهيد.

8- در اين مرحله از كرم شكلاتي روي كيك اسفنجي بريزيد.

9- در آخرين مرحله از كرم پرتقال روي كرم شكلات پهن كرده و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر شما آماده شود.

روش تهيه كرم:

1- ابتدا پوست دو عدد پرتقال را با رنده ريز رنده كرده و سپس آب پرتقال را بگيريد و كنار بگذاريد.

2- ورقه هاي ژلاتين را داخل آب سرد خيس كرده، وقتي نرم شدند از آب خارج كنيد و داخل ظرف ريخته، همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب و يكدست شود.

3- زرده هاي تخم مرغ را به همراه شكر آنقدر بزنيد تا پف كند.

4- اسانس و پوست پرتقال رنده شده را به مواد زرده اضافه كنيد.

5- وقتي همه را با هم مخلوط كرديد مايع را به همراه شير داخل شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا به جوش آيد. مطمئن شوي كه زرده تخم مرغ پخته اند.

6- مايع را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا خنك شود.

7- خامه فرم گرفته را داخل كاسه همزن بزنيد.

8- مايع زرده را آرام آرام اضافه كرده و با درجه كند همزن بزنيد تا مواد كاملا يكدست شود.

9- يك چهارم از مواد را برداشته كنار بگذاريد و به آن سه قاشق سوپ خوري پودر كاكائو اضافه كنيد و به بقيه كرم رنگ نارنجي را هم اضافه كنيد.

10- مواد كرمي را داخل يخچال قرار دهيد تا كمي خودش را بگيرد و قابل پهن كردن روي كيك اسفنجي شود.
 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
66381_380.jpg



چيز كيك پرتقال

مواد لازم


  • شكر: يك پيمانه
  • خامه: يك پيمانه
  • آب پرتقال: يك پيمانه
  • پنير خامه اي: 450 گرم
  • آرد ذرت 4 قاشق سوپخوري
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
  • مواد لازم رويه:
  • آرد ذرت اضافي: 2 قاشق سوپخوري
  • آب پرتقال: يك پيمانه
  • رنگ نارنجی خوراكي: به ميزان لازم
  • اسانس پرتقال: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - كف قالب بيست سانتيمتري را كاغذ روغني پهن كنيد.

2 - داخل كاسه همزن پنير خامه اي، شكر و خامه را به وسيله همزن برقي بزنيد تا يكدست شود. تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

3 - در اين مرحله آب پرتغال، آرد ذرت و پوست پرتقال رنده شده را كم كم اضافه كنيد و همزن را كنار بگذاريد.

4 - مواد آماده را داخل قالب ريخته، كف و اطراف قالب را به وسيله فويل بپوشانيد و به مدت 35 دقيقه داخل ظرف آب طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد.

5 - بعد از پخت چيزكيك، فر را خاموش كرده و در فر را باز بگذاريد و اجازه دهيد چيز كيك در فر خنك شود، سپس آن را بيرون آورده و به مدت 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد.

6 - مواد رويه را، روي چيزكيك پهن كرده و مجددا داخل يخچال قرار دهيد. سپس از قالب خارج كرده و نوش جان كنيد.

روش تهيه مواد رويه:

آرد ذرت اضافي را همراه با آب پرتغال روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به شكل فرني درآيد. در صورت دلخواه رنگ را اضافه كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود و كرم خنك شده را روي دسر بريزيد.



 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
66382_875.jpg



دسر پرتقال و توت فرنگى

مواد لازم


  • بيسكوييت پودر شده: 200 گرم
  • كره آب شده: 80 گرم
  • دارچين: يك قاشق چايخوري
  • ژله توت فرنگي: يك بسته
  • شكر: 150 گرم
  • آب پرتقال: 200 ميلي ليتر
  • پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
  • آب ليموترش: يك قاشق سوپخوري
  • پنير خامه اي: 150 گرم
  • خامه فرم گرفته: 150 گرم
  • پودر ژلاتين: يك و نيم قاشق چايخوري
  • توت فرنگي: به ميزان لازم

روش تهیه:

1 - بیسکوییت را با کره آب شده و دارچین مخلوط کرده و کف لیوان بریزید تا کره نرم شده و ببندد.

2 - شكر را همراه پنير خامه اي مخلوط كرده و هم بزنيد. 160 میلی لیتر از آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به همراه آب ليموترش اضافه كنيد.

3 - پودر ژلاتين را روي 60 ميلي ليتر از آب پرتقال ريخته و به روش بن ماري ذوب كنيد.

4 - پس از خنك شدن به بقيه مواد اضافه كنيد.

5 - خامه فرم گرفته را به مواد بيفزاييد و در لیوان ها بريزيد، سپس داخل يخچال بگذاريد.

6 - ژله توت فرنگي را طبق دستور آماده كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا حالت سفيده تخم مرغ پيدا كند.

7 - سپس روي دسر پهن كرده و با توت فرنگي روي دسر را تزئين كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
 
بالا