• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دستکش گران قیمت جایگزین تلفن همراه!

ناهید

متخصص بخش


شگفت انگیز: با دست صحبت کن! بله این نام همان دستکش گران قیمتی است که با انگشت شصتش خواهید شنید و و با انگشت کوچکتان به وسیله میکروفونش، صحبت خواهید کرد!
یک طراح و هنرمند دستکش گران قیمتی را طراحی کرده که به جای تلفن همراه کار می کند و عبارت هندزفری را به سطحی جدید منتقل کرده است.


این دستکشهای گران قیمت تلفنی با یک دستگاه اسپیکر همراه است که در جای انگشت شصت تعبیه شده و میکروفنی که در انگشت کوچک قرار گرفته است و می تواند از طریق بلوتوث با هر دستگاه تلفن همراهی متصل شود.
شان مایلز طراح این دستکشها، آنها را در قالب پروژه امکان پذیری بازیافت گجتها ارائه کرده است.



کاربران تلفنهای همراه که از این دستکشها استفاده می کنند می توانند دستهای خود را هنگام صحبت کردن با تلفن در روزهای سرد زمستانی گرم نگاه دارند و از سوی دیگر مجبور نیستند که تلفن خود را از جیب یا کیفشان بیرون آورند.
مایلز از شهر ویندزور، انگستان دستکشهای جدیدی را به رنگهای صورتی، زرد و قهوه ای با این دستگاه های تلفن همراه تجهیز کرده و قرار است این دستگاه ها در یک نمایشگاه طی ماه ژوئیه به نمایش گذاشته شوند، تا اگر تقاضا برای خرید این دستکشها بالا بود وی تولید تجاری آنها را با تعداد بالا آغاز کند.
سازمان بازیافت O۲ که از این پروژه پشتیبانی می کند تخمین زده است که درحال حاضر ۷۰ میلیون دستگاه تلفن بلااستفاده در انگستان وجود دارد. این سازمان تا ۲۶۰ پوند به افرادی که گجتهای خود را از جمله تلفنهای همراه، دستگاه های پخش MP۳ و دوربینهای دیجیتال را بازیافت می کنند، ارائه می کند.

شان مایلز ابزار امیدواری کرده است که این دستکشها مردم را وادار می کنند که درباره بازیافت بیشتر فکر کنند.
این طراح ۴۱ ساله گفت: پروژه “با دست صبحت کن” موجب می شود که مردم درباره زباله هایی فکر کنند که به واسطه گجتهای بازیافت نشده ایجاد می شود.
وی افزود: اگر تعداد افرادی که گجتهای خود را بازیافت می کنند بیشتر شود این پروژه هدف خود محقق کرده است.
درحال حاضر مایلز روی ترکیب تلفنهای قدیمی و کیف های دستی کار می کند تا مردم هنگامی که تلفنشان زنگ می زند مجبور نباشند که تمام کیفشان را برای پیدا کردن تلفن جستجو کنند.
بیل ایرس رئیس سازمان بازیافت O۲ از مردم خواست که گجتهای خود را مسئولیت پذیرانه بازیافت کنند.


 
بالا