دست بکن تو جیب نفر قبلیت! فکر میکنی چی توشه؟ خوب من نفر قبلی ندارم . ازمن شروع کنید.
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , March 11 #1 دست بکن تو جیب نفر قبلیت! فکر میکنی چی توشه؟ خوب من نفر قبلی ندارم . ازمن شروع کنید.
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , March 11 #3 دست تو جیبش نمیکنم ولی فکر کنم 500 تومن پول هست که میخواد بده به من:غش2:
M mario8344 متخصص بخش 2011 , March 11 #5 من كه دستمو تو جيب كسي نمي كنم حالا كه اسرار مي كنين باشه اين كه فكر نكنم اصلا جيب داشته باشه كه بخواد چيزي توش باشه :غش2: ولي اگه داشته باشه حتما يه موبايل 1100 تو جيبش هست :غش2:
من كه دستمو تو جيب كسي نمي كنم حالا كه اسرار مي كنين باشه اين كه فكر نكنم اصلا جيب داشته باشه كه بخواد چيزي توش باشه :غش2: ولي اگه داشته باشه حتما يه موبايل 1100 تو جيبش هست :غش2:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , March 11 #6 اینقدر بازی سوپر ماریو رو کرده،فکر کنم یه قارچ توش باشه.
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 12 #7 Mehdi_FXX گفت: دست تو جیبش نمیکنم ولی فکر کنم 500 تومن پول هست که میخواد بده به من:غش2: کلیک کنید تا باز شود... مهدی آبرومونو بردی با این حدس زدنت !!! :تعجب:همش 500 تومن؟ بیا بابا 500 تومنش مال تو. با بقیه شم یه ماکسیما میدن دست کم:غش2: یه دستمال فین فینی تو جیب قبلی بود:غش2:
Mehdi_FXX گفت: دست تو جیبش نمیکنم ولی فکر کنم 500 تومن پول هست که میخواد بده به من:غش2: کلیک کنید تا باز شود... مهدی آبرومونو بردی با این حدس زدنت !!! :تعجب:همش 500 تومن؟ بیا بابا 500 تومنش مال تو. با بقیه شم یه ماکسیما میدن دست کم:غش2: یه دستمال فین فینی تو جیب قبلی بود:غش2: