برای پایه این دسر از کیک شیفون استفاده شده و انار و شکلات و خامه طعم آن را دلپذیرتر کرده، با تهیه این دسر شب یلدا خانواده را به یادماندنی تر کنید.
کیک شیفون:
- تخم مرغ / 2 عدد
- شکر/4/1 پیمانه
- روغن مایع / 4/1 پیمانه
- آرد / 2/1 پیمانه
- پکینگ پودر / 2/1 قاشق چایخوری
- وانیل / 8/1 قاشق چایخوری
- کرم تارتار / 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه: زرده و سفیده را جدا کرده، سفیده را خوب زده و با کمی کرم تارتار ( 8/1 قاشق چایخوری ) مخلوز کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خوب سفت شود، نیمی از شکر را اضافه کرده و باز کمی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و از ظرف نریزد. زرده را با مابقی شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ شود، سپس روغن مایع را اضافه کرده و بعد آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده اید به مایه اضافه کنید و با کمک لیسک آرد را به خورد مواد بدهید. در آخر سفیده فرم گرفته را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی زیر رو کرده و مخلوط کنید. ( فولد کنید ) قالبی مربع شکل با ابعاد 20 * 20 را آماده کنید. ( کاغذ روغنی بیاندازید و یا چرب کرده و آرد پاشی کنید ) مایه کیک را داخل قالب آماده بریزید. قالب را محکم چند بار روی میز بکوبید تا هوای داخل مواد خالی شود، سپس به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پخته و روی آن طلایی شود. بعد از خنک شدن به شکل دلخواه قالب بزنید.
سس پاما ( Pama ):
- آب / نصف پیمانه
- شکر / یک چهارم پیمانه
- آب پرتقال / 2 قاشق سوپخوری
این مواد را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آب حل شود.
ملاس انار:
- آب انار / 2 پیمانه
- شکر / 1 پیمانه
- آب پرتقال / 2 قاشق مرباخوری
این مواد را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا ریز ریز بجوشد و در انتها، به اندازه نصف پیمانه برسد.
آب انار ژلاتینه:
- آب پرتقال / یک قاشق چایخوری
- آب / یک قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین / یک قاشق چایخوری
- آب انار / یک و نیم پیمانه
آب پرتقال، آب و پودر ژلاتین را ترکیب کرده و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین خوب حل شود، سپس آب انار را اضافه کرده، هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
موس شکلات تیره:
- زرده تخم مرغ / 1 عدد
- خامه / 1 پیمانه
- شیر / یک چهارم پیمانه
- شکلات شیری / 100 گرم
- کره / 10 گرم
شکلات، شیر و کره را روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. سپس زرده را با همزن زده و به کره اضافه کنید، درانتها خامه فرم گرفته را اضافه کنید.
موس شکلات سفید:
- خامه صبحانه / 1 پیمانه
- شکلات سفید / 100 گرم
- خامه فرم گرفته / 1 پیمانه
شکلات و خامه را روی حرارت قرار دهید تا شکلاتها ذوب شود، ولی خامه نباید بجوشد. پس از اینکه کامل سرد شد، یک پیمانه خامه فرم گرفته را اضافه کنید.
طریقه چیدن دسر: روی یک برش از کیک اسفنجی، ابتدا سس pama را با برس مالیده، سپس مقداری از ملاس انار را روی سطح کیک بمالید و بعد موس شکلات سفید را که مقداری انار دانه شده درونش ریخته اید را روی ملاس بریزید. در انتها آب انار ژلاتینه را روی تمام مواد ریخته و یک شب تا صبج در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. میتوانید از موس شکلات سفید و یا تیره بصورت جدا استفاده کنید و یا روی هم قرار دهید.