مواد لازم:
خامه= 200 گرم
شیر =1 پیمانه
شکر= نصف پیمانه(اگر دوست دارید دسرتون شیرین تر باشه...بیشتر شکر استفاده کنید)
آب جوش= نصف پیمانه
پودر ژلاتین= 2 قاشق غذاخوری
وانیل =1.4 قاشق مرباخوری
گلاب =به اندازه لازم(بعضی گلابها عطر بیشتری دارند)
هل آسیاب شده=1.4 قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده نسبتا غلیظ= 2 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده به صورت بن ماری(حرارت غیر مستقیم)تا مثل سفیده تخم مرغ شود.
خامه و شکرو وانیل را مخلوط کرده ،شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم.وقتی دمای ژلاتین و شیر یک اندازه شد،ژلاتین را با شیر و بقیه مواد خوب مخلوط میکنیم.زعفران،هل . گلاب را اضافه می کنیم.در قالب ریخته و به مدت 4 یا 5 ساعت در یخچال گذاشته تا دسر خودش را بگیرد.من برای تزیین از ترافل رنگی استفاده کردم.....
منبع : سر آشپز
خامه= 200 گرم
شیر =1 پیمانه
شکر= نصف پیمانه(اگر دوست دارید دسرتون شیرین تر باشه...بیشتر شکر استفاده کنید)
آب جوش= نصف پیمانه
پودر ژلاتین= 2 قاشق غذاخوری
وانیل =1.4 قاشق مرباخوری
گلاب =به اندازه لازم(بعضی گلابها عطر بیشتری دارند)
هل آسیاب شده=1.4 قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده نسبتا غلیظ= 2 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده به صورت بن ماری(حرارت غیر مستقیم)تا مثل سفیده تخم مرغ شود.
خامه و شکرو وانیل را مخلوط کرده ،شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم.وقتی دمای ژلاتین و شیر یک اندازه شد،ژلاتین را با شیر و بقیه مواد خوب مخلوط میکنیم.زعفران،هل . گلاب را اضافه می کنیم.در قالب ریخته و به مدت 4 یا 5 ساعت در یخچال گذاشته تا دسر خودش را بگیرد.من برای تزیین از ترافل رنگی استفاده کردم.....
منبع : سر آشپز
گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی