دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
دسر سه رنگ
مواد لازم :
پودینگ کاکائویی 1 بسته
پودینگ وانیلی 2 بسته
اب البالو 3 لیوان
شیر 1 لیتر
بیسکویت پتی بور 2 بسته ( تقریبا 40 عدد )
برای تزیین پودر نارگیل و پودر پسته
طرز تهیه:
پودینگ کاکائویی رو با نیم لیتر میزاریم تا بپزه و غلیظ بشه .
ظرف پیرکسی رو که میخوهیم توش دسر رو سرو کنیم خیس میکنیم . پودینگ اماده شده رو توش میریزیم .
یک لایه بیسکویت پتی بور روی پودینگ کاکائویی میچینیم .
حالا نوبت یک بسته پودیگ وانیلی مون هست که اونم با اب البالو میپزیم . و روی بیسکویتها به ارومی میریزیم . دقت کنین که بیسکویتها جابه جا نشن و برای اینکار بهتره قاشق قاشق بریزین .
باز یک لایه بیسکویت روی پودینگ البالویی مون میچینیم .
این بار نوبت پودینگ وانیلی ساده مون میرسه که با نیم لیتر شیر باقی مونده میزیم و روی بیسکویتها میریزیم .
نکته مهم :
برای اینکه پودینگ وانیلی ساده تون رویه نبنده و ظاهر دسر بد نشه حتما با همزن بزنین تا ولرم بشه . بعد استفاده کنین .
![99029.jpg](http://farzad-89.persiangig.com/99029.jpg)
مواد لازم :
پودینگ کاکائویی 1 بسته
پودینگ وانیلی 2 بسته
اب البالو 3 لیوان
شیر 1 لیتر
بیسکویت پتی بور 2 بسته ( تقریبا 40 عدد )
برای تزیین پودر نارگیل و پودر پسته
طرز تهیه:
پودینگ کاکائویی رو با نیم لیتر میزاریم تا بپزه و غلیظ بشه .
ظرف پیرکسی رو که میخوهیم توش دسر رو سرو کنیم خیس میکنیم . پودینگ اماده شده رو توش میریزیم .
یک لایه بیسکویت پتی بور روی پودینگ کاکائویی میچینیم .
حالا نوبت یک بسته پودیگ وانیلی مون هست که اونم با اب البالو میپزیم . و روی بیسکویتها به ارومی میریزیم . دقت کنین که بیسکویتها جابه جا نشن و برای اینکار بهتره قاشق قاشق بریزین .
باز یک لایه بیسکویت روی پودینگ البالویی مون میچینیم .
این بار نوبت پودینگ وانیلی ساده مون میرسه که با نیم لیتر شیر باقی مونده میزیم و روی بیسکویتها میریزیم .
نکته مهم :
برای اینکه پودینگ وانیلی ساده تون رویه نبنده و ظاهر دسر بد نشه حتما با همزن بزنین تا ولرم بشه . بعد استفاده کنین .