• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دسر سه رنگ

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
مواد لازم :
مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده نصف لیوان
پودر شکر یک چهارم لیوان
وانیل
ارد 1 لیوان
برای قسمت پنیری :
پنیر خامه ای 225 گرم
پودر شکر 1.5 لیوان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
ابلیمو 2 ق غ

برای قسمت لیمویی دسر :
زرده تخم مرغ 4 عدد
نشاسته ذرت 1 ق غ
شکر سه چهارم لیوان
اب سه چهارم لیوان
اب لیمو 1 ق م
پوست رنده شده لیمو 2 ق چ
کره به دمای محیط رسیده 2 ق غ
طرز تهیه :
پودر شکر و کره با درجه تند همزن با هم مخلوط میکنیم .
وانیل و ارد رو اضافه کرده و اینیار با دور تند همزن به میکس کردن ادامه میدیم .
خمیر رو در قالبی به ابعاد 20 در 20 ریخته و با دست روشو صاف میکنیم . و به مدت نیم ساعت میزاریم تو یخچال بمونه . بعد از مدت از یخچال که دراوردیم روشو با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم . و در فر با 150 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم ( با توجه به اینکه قدرت فر ها با هم فرق میکنه بهتره مرتب به پاندمون سر بزنیم )
در مدت زمانی که پاند میپزه قسمت پنیری رو اماده میکنیم .
پنیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم .
بعد تخم مرغ و ابلیمو رو اضافه کرده و با درجه کند همزن میکس میکنیم تا کرم مانند بشه بعد روی ظرف رو با سفلون پوشونده و تو یخچال میزاریم .
برای قسمت لیمویی دسر :
زرده ها و نشاسته ذرت و پودر شکر رو با هم مخلوط کرده وروی حرارت متوسط میزاریم و همراه با هم زدن اب و ابلیمو رو اضافه میکنم و هم میزنیم وقتی مواد با هم خوب مخلوط شدند حرارت رو کمی زیادکرده و مواد رو با هم میپزیم تا کاملا غلیظ بشن .
ظرف رو از روی حرارت برداشته و رنده پوست لیمو رو بهش اضافه میکنیم و 10 دقیقه هم میزنیم و میزاریم کنار تا سرد بشه .
خمیر رو از فر دراورده میزاریم کنار تا سرد بشه .
قسمت پنیری رو که تو یخچال بود در اورده و با لیسک روی پاند ریخته و به همه جای پاند میرسونیم .
روی قسمت پنیری مواد لیمویی رو ریخته و روشو صاف میکنیم .
و بعد تو فر با حرات متوسط میزاریم تا روی قسمت لیمویی طلایی رنگ بشه . از فر که دراوردیم میزاریم تا در دمای محیط ولرم بشه بعد به مدت 1 ساعت میزاریم تو یخچال تا سرد بشه .
روشو رو با پودر شکر تزیین میکنیم و سرو میکنیم .
 

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
99067.jpg
 
بالا