مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
80 گرم کاکائو تلخ (یا کاکائو شیری)
50 گرم کره
40 گرم شکر
30 گرم آرد ، الک شده
2 عدد تخم مرغ
80 گرم کاکائو تلخ (یا کاکائو شیری)
50 گرم کره
40 گرم شکر
30 گرم آرد ، الک شده
دستورالعمل:
1. به گزارش نیک صالحی تخم مرغ ها را هم بزنید، شکر را به آرامی بپاشید تا مخلوطی کم رنگ و حبابی شکل در آید. از قبل فر را دمای 210 درجه سانتی گراد گرم کنید.
![](http://www.up.iranjoman.com/images/35n21uind4778n0fg572.jpg)
2. به آرامی کاکائو و کره را در ظرف آب کنید و سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود.
3. سپس آرد الک شده را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید و آن را کنار بگذارید. داخل قالب را با کره آب شده چرب کنید. پودر کاکائو به آن بپاشید و سپس مخلوط را تا دو سوم قالب پر کنید.
![](http://www.up.iranjoman.com/images/gfacf8lbxfww0gnw479.jpg)
4. اگر می خواهید داخل آن هنوز حالت مایع باشد در 210 درجه سانتی گراد به مدت 7 الی 10 دقیقه پخته شود و اگر داخل آن را نیمه مایع می خواهید 11 الی 13 دقیقه پخت آن زمان لازم دارد.
از فر خارج کنید و بگزارید 5 الی 10 دقیقه باقی بماند و سپس در بشقاب قرار دهید.
![](http://www.up.iranjoman.com/images/1fmoc2g83eaek56eckjx.jpg)
5. می توانید این کیک شکلاتی را با بستنی و میوه های حبه ای فصلی سرو کنید.
![](http://www.up.iranjoman.com/images/tcyrvt89crg23xja92p.jpg)
منبع: http://www.niksalehi.com/special/archives/012032.php#more