دسر هلو
مواد لازم
1) كمپوت هلو .................1كيلو
2) زرده تخم مرغ.....6 تا 7 عدد
3) ژلاتين..............6ورق
4) شكر................1 ليوان سر خالي
5) شير................ 5/2 ليوان
6) وانيل...............13ق غذا خوري
7) خامه زده شده.....250 گرم
طرز تهيه
بيايد كار از اين جا شروع كنيم زرده و شكر و وانيل را با هم دخل ظرف ريخته و خوب به هم ميزنيم و شير را روي حرارت جوشانده به داخل شير زرده ها را اضافه كرده و سريع هم ميزنيم بعد وقتي شر وزرده با هم خوب مخلوط شد از روي حرارت برداشته وكتار ميگذازيم .و وقتي اين مايع حرارتش ولرم شد ورقه ها ژلاتين حل شده را به آن اضافه كرده .حالا ميرسيم به كمپوت نيمي از كمپوت را رنده كرده و به مايه خو اضافه كرده و در ظرف مخصوص دسر ريخته و داخل يخچال گذاشته تا كرم بسته شود .حالا كرم بسته شده در ميآوريم ا يخچال و يك لحظه در ظرف آب گرمي گذاشته و برداشته سپس كرم در ظرف مورد نظر بر گردانده و با باقي كمپوت دور تا دور آن را تزئين ميكنيم ودر صورت در دسترس بودن كرم شكلاتي بر روي دسر مقداري از آن را زده بر روي دسرالان ميتونيم آن را مصرف كنيم.
مواد لازم
1) كمپوت هلو .................1كيلو
2) زرده تخم مرغ.....6 تا 7 عدد
3) ژلاتين..............6ورق
4) شكر................1 ليوان سر خالي
5) شير................ 5/2 ليوان
6) وانيل...............13ق غذا خوري
7) خامه زده شده.....250 گرم
طرز تهيه
بيايد كار از اين جا شروع كنيم زرده و شكر و وانيل را با هم دخل ظرف ريخته و خوب به هم ميزنيم و شير را روي حرارت جوشانده به داخل شير زرده ها را اضافه كرده و سريع هم ميزنيم بعد وقتي شر وزرده با هم خوب مخلوط شد از روي حرارت برداشته وكتار ميگذازيم .و وقتي اين مايع حرارتش ولرم شد ورقه ها ژلاتين حل شده را به آن اضافه كرده .حالا ميرسيم به كمپوت نيمي از كمپوت را رنده كرده و به مايه خو اضافه كرده و در ظرف مخصوص دسر ريخته و داخل يخچال گذاشته تا كرم بسته شود .حالا كرم بسته شده در ميآوريم ا يخچال و يك لحظه در ظرف آب گرمي گذاشته و برداشته سپس كرم در ظرف مورد نظر بر گردانده و با باقي كمپوت دور تا دور آن را تزئين ميكنيم ودر صورت در دسترس بودن كرم شكلاتي بر روي دسر مقداري از آن را زده بر روي دسرالان ميتونيم آن را مصرف كنيم.