• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دسر ژلاتين

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
دسر ژلاتين
مواد لازم
1) شير.....................3ليوان
2) ژلاتين..................60 گرم
3) شكر.....................60 گرم
4) زرده تخم مرغ.........6عدد
5) آرد ذرت.................1ق غذا خوري
6) خامه.....................200 گرم
7) وانيل....................1ق چايخوري
8) پودر كاكائو............1ق غذا خوري

طرز تهيه
زرده تخم مرغ را در ظرف بزرگي ريخته 1 ق آرد ذزت را با شكر و وانيل اضافه كرده(ژلاتين را با كمي آب سرد زده روي حرارت كمتري گذاشته و شير را گذاشته با دماي جوش برسد)كمي خامه را داخل ظرف بزرگ اضافه كرده و همه را با هم به هم ميزنيم اول آرام زده بعد تند تر زده وقتي زده شده بايد به حالت سفيد رنگ تقريبا" پيدا كند شير گرم را به تدريج به باقي مواد اضافه كرده و هم مي زنيم (ظرف دسر را يك كمي چرب كرده)يك كم مواد را روي حرارت بسيار كم زده تا غليظ شود ولي زياد نبايد كف كند بعد از روي حرارت برداشته همه ژلاتين را اضافه كرده و كل خامه را اضافه كرده خامه بايد كمي زده شود و مواد را به هم زده يك كاسه كوچك مواد را از ظرف بزرگ ور داشته باقي مواد را داخل ظرف چرب شده ريخته داخل فريزر گذاشته تا ببندد (پودر كاكائو را با كمي آب زدهبه باقي مواد يعني كاسه كوچك اضافه كرده تا رنگش قهوهاي شود و روي باقي مواد ظرف چرب شده ريخته ميگذاريم به مدت 4 الي 5 ساعت داخل فريزر طبقه بالا ببندد .(بعد كه بست مي توانيم با ميوه ها موز،كيوي تزئين كرده و يا خامه سفت شده و كمي ژلاتين كه قبلا" در يخچال بسته شده داخل قيف ريخته و تزئين كرده).
 
بالا