مواد لازم :
- آب طالبی: 500 میلیلیتر یا 2 پیمانه
- عسل: 5 قاشق سوپخوری
- پودر ژلاتین: یك قاشق سوپخوری
- آب یا عرق بهارنارنج یا بیدمشك: یك دوم
- تخم شربتی: 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
در ظرف مناسبی آب طالبی و عسل را با هم خوب مخلوط كنید، سپس پودر ژلاتین را روی آب یا عرق بهارنارنج بپاشید و به طریق بنماری حل كنید و بگذارید تا كاملا خنك شود. ژلاتین را به بقیه مواد افزوده و تركیبات بهدست آمده را داخل قالب زیبایی بریزید و در یخچال قرار دهید تا 2، 3 ساعت بماند. تخم شربتی را پس از شستن با مقدار زیادی آب خیسانده كنار بگذارید. كف قالب دسر را به مدت چند ثانیه داخل آبجوش قرار دهید تا دسر از قالب جدا شود، سپس داخل ظرف سرو برگردانید و تخم شربتیها را رو یا كنار دسر بریزید و سرو کنید.
نکته
در صورت تمایل میتوانید یک دوم پیمانه خامه به آب طالبی اضافه کنید.