• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه فلفل ایتالیایی

nazanin

کاربر ويژه
خب امروز برای شما دستور پخت یه غذای بسیار خوشمزه و خوش طمع رو آماده کردم این غدا دلمه فلفل است به سبک ایتالیایی صرف میشه


ax30732711.jpg


خوب بریم سر تهیه غذا البته قبلش مواد لازم :

  • گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  • برنج: یک‌دوم پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۶ عدد
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه ساطوری
  • پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
  • لوبیا سبز آب‌پز: ۱۰۰ گرم خرد شده
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی متوسط: ۴ عدد خرد شده
  • پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: ۲ قاشق چای‌خوری
  • سرکه: یک‌چهارم پیمانه
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
مواد بالا برای تهیه برای حدود ۵ نفر است .

دستور پخت این غذا:
برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، پودر سیر،‌ یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،‌ سرکه و شکر را ۳۰ دقیقه در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در ۵ دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۲ – برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک ۲۰ دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
۳ – روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را ۳ دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. لوبیا را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۴ – سر فلفل‌ها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یک‌چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفل‌ها را با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفل‌ها را ببندید.
۵ – یک ظرف نسوز را چرب کنید. سس گوجه‌فرنگی را کف آن ریخته و فلفل‌ها را در آن بچینید. دلمه‌ها را ۵۰ دقیقه در فر بپزید و هر ۱۵ دقیقه از سس گوجه‌فرنگی روی آن بریزید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر موتزارلای رنده شده با مایه برنج مخلوط کنید.
 
بالا