• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه قارچ با پنير پيتزا

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

مواد لازم براي 6- 4 نفر:

قارچ 200 گرم

كره ي پاستوريزه 1 قاشق غذاخوري

سير خرد شده 3 حبه

آب ليمو1 قاشق غذاخوري

پنير گوداي رنده شده50 گرم

گردوي خرد شده 30 گرم

پنير پيتزا رنده شده قاشق غذاخوري ( 50 گرم)

قارچ ( براي درست كردن دلمه )6 عدد بزرگ

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم




روش تهيه :
براي آماده كردن مواد داخل دلمه،200 گرم قارچ‌ را به‌خوبي بشوييد و آن‌ها را خشك كنيد. سپس در خردكن بريزيد تا خرد شود.
سير را با كره تفت دهيد تا نرم شود. پس از آن قارچ‌هاي خرد شده را همراه با آبليمو به سير اضافه كنيد و به ‌مدت 7- 5 دقيقه تفت دهيد تا آب آنها كشيده شود. آن‌گاه نمك و فلفل را بيفزاييد و از روي حرارت برداريد.
پنير گودا و گردو را به مواد قبلي اضافه كنيد و با هم مخلوط نماييد. سپس كلاهك 6 عدد قارچ‌ بزرگ را جدا كنيد و مقداري از داخل قارچ ها را خالي كنيد و با محتويات آماده شده داخل قارچ‌ها را پر كنيد. روي هر كدام از قارچ هاي پُر شده، مقداري پنير پيتزا بپاشيد و در طبقه‌ي وسط فري كه از قبل با حرارت 200 درجه‌ي سانتي‌گراد گرم شده، به‌مدت 15- 12 دقيقه قرار دهيد تا پنير پيتزا آب شده و طلايي شود. اين غذا را به‌صورت گرم با جعفري تازه سرو كنيد.
 
بالا