• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه ماهی با سس پنیر

B a R a N

مدير ارشد تالار
دلمه ماهی با سس پنیر

246432_256.jpg


مواد لازم

• ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت
• ۱ عدد لیمو ترش
• ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
• نصف پیمانه آب ماهی
• 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• 4 عدد فیله ماهی (هر کدام 150 گرم)
• نمک و فلفل سیاه
• 100 گرم پنیر خامه ای

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، سیر رنده شده، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را به آن اضافه کنید و به مدت 2 تا ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد ماهی ها بروند.

2. برگ های اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید و سپس در سینی بچینید. فیله های ماهی را روی آنها قرار دهید و رول کنید.

3. رول های آماده را به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید.

4. آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده مخلوط کنید و 1 تا 2 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شوند.

5. رول‌های پخته شده ماهی را در ظرف بچینید و سس پنیر را روی آنها بریزید و سرو کنید.
 
بالا