B a R a N
مدير ارشد تالار
دلمه ماهی با سس پنیر
مواد لازم
• ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت
• ۱ عدد لیمو ترش
• ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
• نصف پیمانه آب ماهی
• 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• 4 عدد فیله ماهی (هر کدام 150 گرم)
• نمک و فلفل سیاه
• 100 گرم پنیر خامه ای
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، سیر رنده شده، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را به آن اضافه کنید و به مدت 2 تا ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد ماهی ها بروند.
2. برگ های اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید و سپس در سینی بچینید. فیله های ماهی را روی آنها قرار دهید و رول کنید.
3. رول های آماده را به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید.
4. آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده مخلوط کنید و 1 تا 2 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شوند.
5. رولهای پخته شده ماهی را در ظرف بچینید و سس پنیر را روی آنها بریزید و سرو کنید.

مواد لازم
• ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت
• ۱ عدد لیمو ترش
• ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
• نصف پیمانه آب ماهی
• 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• 4 عدد فیله ماهی (هر کدام 150 گرم)
• نمک و فلفل سیاه
• 100 گرم پنیر خامه ای
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، سیر رنده شده، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را به آن اضافه کنید و به مدت 2 تا ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد ماهی ها بروند.
2. برگ های اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید و سپس در سینی بچینید. فیله های ماهی را روی آنها قرار دهید و رول کنید.
3. رول های آماده را به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید.
4. آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده مخلوط کنید و 1 تا 2 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شوند.
5. رولهای پخته شده ماهی را در ظرف بچینید و سس پنیر را روی آنها بریزید و سرو کنید.