B a R a N
مدير ارشد تالار
دلمه پیاز سفید
مواد لازم
• 200 گرم گوشت گوساله
• 1/4 پیمانه روغن یا کره
• 2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 100گرم سبزی دلمه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
• 1 قاشق چایخوری نمک
• 3 تا 4 قاشق سوپخوری آب لیموترش
• 1 قاشق سوپخوری شکر
• 1/3 پیمانه برنج
• 1 پیمانه آب گوشت
• 3 تا 4 عدد پیاز درشت
• 2 پیمانه آب برای پخت دلمه
طرز تهیه
1. گوشت را بسیار ریز خرد کنید. کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید. در آخر، نمک، آب لیمو و شکر را نیز اضافه کنید و پس از یکی دو تفت، برنج شسته شده و خیس کرده را همراه یک پیمانه آب گوشت به مواد اضافه کنید.
2. اجازه دهید مایه با در بسته و حرارت ملایم بجوشد و آب آن کشیده شود.
3. پیازها را پوست بگیرید و داخل آن را خوب خالی کنید .سپس با مایه گوشت داخل آن را پر کنید. همین طور می توانید پیازها را از وسط طوری قاچ کنید که برش چاقوی شما به انتهای پیاز نرسد و این پیاز را داخل آب جوش بیندازید تا بپزد و نرم شود.
4. سپس آن را لایه لایه کنید و کمی از مایه گوشتی داخل آن را بریزید و آن را بپیچید و داخل قابلمه بچینید. در هر دو صورت 2 پیمانه آب روی پیازها بریزید و در ظرف را بگذارید و پیازها را یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.
مواد لازم
• 200 گرم گوشت گوساله
• 1/4 پیمانه روغن یا کره
• 2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 100گرم سبزی دلمه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
• 1 قاشق چایخوری نمک
• 3 تا 4 قاشق سوپخوری آب لیموترش
• 1 قاشق سوپخوری شکر
• 1/3 پیمانه برنج
• 1 پیمانه آب گوشت
• 3 تا 4 عدد پیاز درشت
• 2 پیمانه آب برای پخت دلمه
طرز تهیه
1. گوشت را بسیار ریز خرد کنید. کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید. در آخر، نمک، آب لیمو و شکر را نیز اضافه کنید و پس از یکی دو تفت، برنج شسته شده و خیس کرده را همراه یک پیمانه آب گوشت به مواد اضافه کنید.
2. اجازه دهید مایه با در بسته و حرارت ملایم بجوشد و آب آن کشیده شود.
3. پیازها را پوست بگیرید و داخل آن را خوب خالی کنید .سپس با مایه گوشت داخل آن را پر کنید. همین طور می توانید پیازها را از وسط طوری قاچ کنید که برش چاقوی شما به انتهای پیاز نرسد و این پیاز را داخل آب جوش بیندازید تا بپزد و نرم شود.
4. سپس آن را لایه لایه کنید و کمی از مایه گوشتی داخل آن را بریزید و آن را بپیچید و داخل قابلمه بچینید. در هر دو صورت 2 پیمانه آب روی پیازها بریزید و در ظرف را بگذارید و پیازها را یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.