• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دل پیرو: اگر درجام جهانی باشم عالی می شود

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
307590_heroa.jpg

الساندرو دل پیرو از صحبت های اخیر چزاره پراندلی به شدت به وجد آمده و امیدهای زیادی دارد تا بتواند با تیم ملی ایتالیا در جام جهانی برزیل شرکت کند

سایت گل- هفت سال بعد از آنکه ضربه پنالتی الساندرو دل پیرو به تیم ملی ایتالیا کمک کرد تا قهرمان جام جهانی 2006 آلمان شود و 5 سال بعد از انجام آخرین بازی ملی، حالا صحبت هایی درمورد احتمال بازگشت الکس به اردوی آتزوری به گوش می رسد. چزاره پراندلی سرمربی ایتالیا اعلام کرده که درها به روی دل پیرو و توتی باز است و حالا الساندرو از این بابت در پوست خودش نمی گنجد.
به گزارش دیلی تلگراف حالا دل پیرو که این روزها برای اف.سی سیدنی توپ می زند در صحبت هایی گفته:« اگر با تیم پراندلی به جام جهانی بروم، فوق العاده خواهد بود.»
تیم ملی ایتالیا درحال حاضر صدرنشین جدول گروه بی رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درقاره اروپاست و 4 امتیاز بیشتر از بلغارستان کسب کرده. آنها در بازی مقدماتی بعدی شان مقابل بلغارستان به میدان خواهند رفت ودرصورت پیروزی دراین دیدار، آنها عملا بلیط جام جهانی را در دست خواهند گرفت. دل پیرو در واکنش به صحبت های اخیر پراندلی گفت:« واقعا احساس غرور می کنم. چون تلاش می کنم تا در تک تک لحظات بهترین عملکرد را داشته باشم. این برای من و هم تیمی های من در اف.سی سیدنی خوب است و باید ببینیم که چه خواهد شد. اگر من به جام جهانی نروم هم زیاد مهم نیست ولی اگر این اتفاق بیفتد لحظاتی فوق العاده ای رقم خواهد خورد؛ چون در آن زمان من 38 ساله و در آستانه سی و نه سالگی هستم.»
این درحالی است که تیم اف.سی سیدنی اخیرا در دیداری دوستانه مقابل تیم دسته دومی رجینای ایتالیا به تساوی 2-2 رسید و درنهایت تیم ایتالیایی در ضربات پنالتی با نتیجه 5-6 حریف را شکست داد. دل پیرو در آن بازی به دلیل مصدومیت غایب بود ولی آماده است تا در روز 9 سپتامبر با سایر هم تیمی هایش در سیدنی تمریناتش را آغاز کند.او دراین باره گفت:« من متاسفم ولی نتوانستم به بازی با رجینا برسم ولی درورزشگاه بازی را تماشا کردم.»

بالا