دمنوش میوه «به» با خواص دارویی متنوع و طعمهای مختلف به همت یک شرکت دانش بنیان داخلی تولید شد.
ابویی، مدیرعامل این واحد گفت: دمنوش میوه «به» که از لحاظ رنگ و مطبوعیت، مشابه چای است میتواند به عنوان یک نوشیدنی سودمند برای سلامت استفاده شود.
وی افزود: این دمنوش که بدون هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده به شکل کیسه ای، لیوانی و بسته ای (مشابه فرمهای مختلف عرضه چای) به بازار مصرف ارائه شده برخلاف چای تا چند روز پس از دم کردن هم کاملا تازه میماند و مشکلات چای مثل لک کردن ظروف را ندارد.
ابویی گفت: دمنوش «به» با 9 طعم پوست پرتقال، گلمحمدی، بهلیمو، هل، نعناع، دارچین، زنجبیل، لیمو و توت فرنگی تولید شده و از خواص مختلفی مثل تقویت قلب، کبد، معده، تقویت اعصاب، آرام بخش و کاهش استرس، تعدیل فشار خون و کلسترول بالا، رفع بوی بد دهان، سرماخوردگی، سردردهای مزمن، کمک به هضم غذا، رفع کم خونی و کاهش وزن برخوردار است. (ایسنا)
منبع: جام جم آنلاین
ابویی، مدیرعامل این واحد گفت: دمنوش میوه «به» که از لحاظ رنگ و مطبوعیت، مشابه چای است میتواند به عنوان یک نوشیدنی سودمند برای سلامت استفاده شود.
وی افزود: این دمنوش که بدون هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده به شکل کیسه ای، لیوانی و بسته ای (مشابه فرمهای مختلف عرضه چای) به بازار مصرف ارائه شده برخلاف چای تا چند روز پس از دم کردن هم کاملا تازه میماند و مشکلات چای مثل لک کردن ظروف را ندارد.
ابویی گفت: دمنوش «به» با 9 طعم پوست پرتقال، گلمحمدی، بهلیمو، هل، نعناع، دارچین، زنجبیل، لیمو و توت فرنگی تولید شده و از خواص مختلفی مثل تقویت قلب، کبد، معده، تقویت اعصاب، آرام بخش و کاهش استرس، تعدیل فشار خون و کلسترول بالا، رفع بوی بد دهان، سرماخوردگی، سردردهای مزمن، کمک به هضم غذا، رفع کم خونی و کاهش وزن برخوردار است. (ایسنا)
منبع: جام جم آنلاین