• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دوست دارم امام حسین (ع)

زینب

کاربر ويژه
به نام خداوند جان آفرین حکیم سخن در زبان آفرین

قیامت بی حسین غوغا ندارد شفاعت بی حسین معنا ندارد

حسینی باش تادرمحشر نگویند پرونده ات چرا امضا ندارد

امام حسین (ع) ای خون خداوای پدرخون خدا

امام حسین (ع) هم چون شمع داغ دار اب شد ولی ماند استوارتر ازهمیشه اورفت وبا رفتنش ماند پرشکوه تراز همیشه . افا درین روزها که ما زمینیان غم وفات تورا بر سینه هایمان می کوبیم وشوق دیدار تو را در آسمان هارا درخیالمان می پرورانیم آسمانیان در همسایگی توما را می نگرند وخوشا به حالشان وما زمینیان با حسرت به حال اسمانیان غبطه می خوریم . اقا چه طور بگویم از غم تو چه طور بگویم که هیچ یک از ما زمینیان نتوانسته غم عظیمی را که برتو وخاندان پاکت متحمل شده است را در گنجایش عقل هایشان بگنجایند.

ظهر عاشورا درسی ست برای همه درسی از شجاعت ، ایمان ، صبر، بزرگ بودن و....وهیچ نویسنده ای نتوانست آن ظهر سوزان را توصیف کند و کتاب قطور آن را بنویسد و هیچ صفحه شماری نتوانست صفحه های کتاب درس عاشورا را شمارش کند. امام حسین (ع) نه فقط حماسه بود بلکه یک اسطوره بود امام حسین (ع) نمونه ی کامل از یک اسطوره ی حماسه ای بود .آقا نمی دانم می دانی یا نمی دانی که ما زمینیان در گرمای آفتاب سوزان تابستان و در سرمای برف ریزان زمستان که برایمان هم چون بهری ست با شکوه در سوگواری غم توعزاداری می کنیم و به ژاله های چشمانمان اجازه می دهیم از سد راه غرور گذشته و برای تسکین دادن خنجر زخم غم تو یاریمان دهند . عاشورا نیم روزی ست ولی سال هاست که این نیم روزجاودان برای تمام زمینیان قدیسه بوده واست وخواهدشد. آقا وقتی دلم برایت تنگ می شود دلم می خواهد تا می توانم شیون وزاری سر دهم وزخم درد قلبم را مداوا کنم.

فدایت شوم زینب (ص)وقتی که نیم نگاهی فقط نیم نگاهی برغم تو می اندازم از خوف می لرزم به راستی که تو همچون کوه بودی نه کوه از وجود تو برافراشته است ونام تو را به یدک می کشد . وقتی که فکر می کنم که امویان لعنة الله چگونه چادر از سرهایتان می کشیدند در خیال خود رعشه بر اندامم می پیچد چه رسد به این که در بیداری !

به فدایت شوم بی بی شهربانو نمی دانم که چگونه در فراق مرگ معشوقت تاب آورده ای معشوقی که عشق بزرگ او در خواب بر دل تو نقش بست . وقتی که داستان عشق شما وآقایم را خواندم در دل به به عشق شما درود فرستادم . نمی دانم که آیا زمینیان بی وفا از داستان عشق شما خبر دارند یا نه واگر نمی دانند چراغ روشنایی راه عشق را گم کرده اند.

به راستی که خاندان حضرت محمد (ص) در پاکدامنی وایمان ومعصومیت و شجاعت در سراسر گیتی وآسمان همتایی ندارند و نه تنها من بلکه وقتی همه ی آدمیانی که عاشق عشقی هستند که از وجود شما سرچشمه گرفته اند داستان های شجاعت و با ایمانی خاندان حضرت محمد (ص) را می خوانند با جان ودل در غم عزاداری شما سوگوار می شوند اما من قبل از اینکه به آنانی که ازین عشق در خواب غفلت به سر می برند دلم می خوهد برسر ان ها فریاد زنم و بگویم بیدار شوید بیدارشوید ازین خواب غفلت !

در خیمه یکی در آتش شب می سوخت مانند ستاره در دل شب می سوخت

وقتی به خیمه ها هجوم آوردند کاش دلی به حال زینب می سوخت

بالا