• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دومین زمین گلف تبریز+کنده کاری درختان خشکیده

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مدير زيباسازي شهرداري تبريز اعلام كرد:
ايجاد آثار هنري بر روي تنه درختان خشك


831vu9f7ye67oawgrssz.jpg

27761995.jpg
e%20%2815%29.jpg

بر روي كليه درختان خشكيده قطور كنار خيابان ها آثار هنري خلق خواهد شد. بر اين اساس تمامي درختاني كه در كنار خيابانها و ميادين و پاركها واقع شده اند و بنا بدلايلي خشكيده اند و قطر آنها حداقل بيش از 50 سانتيمتر باشد آثار هنري خلق خواهد شد كه در اين راستا بر روي تنه سه اصله از درختان واقع در چهاراه آبرسان/ خيابان دانشگاه و بلوار 29 بهمن توسط گروه هنري لارسا ايجاد آثار هنري شروع شده است.

احداث زمين گلف در تفرجگاه 230 هكتاري ائل باغی
image-2.jpg


گُلْف يکي از بازيهاي فضاي آزاد است که در آن بازيکنان بطور فردي يا تيمي به‌وسيله چوبهائي در اندازه هاي متفاوت و ويژه‌، توپ مخصوص اين بازي را در سوراخي كه بر روي زمين تعبيه مي شود مي اندازند.
اين بازي در فضاي باز و عموماً در بين درختان و چمنزارها با پستي و بلندي‌هاي طبيعي انجام مي‌شود که اين امر باعث آسايش و آرامش بازيكنان مي‌گردد.
به گزارش روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان پارکها و فضاي سبز در راستاي احداث زمينهاي ورزشي مناسب در تفرجگاههاي سطح شهر تبريزعمليات احداث زمين بازي گلف در تفرجگاه 230 هكتاري ائل باغي آغاز شده و در حال زير سازي و نيز مسطح سازي ميباشد .


بنابر اين گزارش، زمين گلف اين تفرجگاه در زميني به وسعت 5000 متر مربع در حال احداث مي باشد که تا کنون 30% پيشرفت فيزيکي داشته كه بعد از تکميل عمليات زيرسازي، چمن کاري آن آغاز شده و بعد از تکميل در اختيار شهروندان علاقه مند به اين ورزش قرار خواهد گرفت.
شايان ذکر است بازي گلف يک ورزش خانوادگي محسوب مي شود و تمام اعضاي خانواده مي توانند بدون هيچگونه محدوديتي به تمرين و انجام اين ورزش بپردازند چراكه پوشش لباس ورزشکاران اين رشته براي آقايان و نيز خانمها کاملاً مناسب بوده و اين موضوع در راستاي توسعه و تعميم ورزش بانوان که تا حدودي در مکان‌هاي باز ورزشي محدوديت دارند بسيار ارزنده و قابل توجه است.
 
بالا