• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دو خبر از نمایش ”من که دا نیستم”

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
نخستین روز از نمایش "من که دا نیستم" ویژه عکاسان تئاتر اجرا می شود. به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از پایگاه خبری حوزه هنری، نمایش "من که دا نیستم"، به کارگردانی حسین پارسایی و نویسندگی مهرداد رایانی مخصوص، سه شنبه 2 مهرماه، نخستین اجرای خود را ویژه عکاسان تئاتر در تالار اندیشه به صحنه می برد.
این نمایش، که ساعت 19:30 در تالار اندیشه حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به پل حافظ اجرا خواهد شد، اثری برگفته از کتاب پرفروش و مطرح "دا" است و به موضوع دفاع مقدس و دستاوردهای آن می پردازد.
در این نمایش رویا نونهالی شخصیت اصلی را ایفا می کند و محسن قصابیان، علی سلیمانی، لیندا کیانی، کاوه مهدوی، مجید رحمتی و حسین جمالی بازیگران اصلی نمایش اند.
نمایش "من که دا نیستم" از 3 مهر به مدت یک ماه هر روز ساعت 19:30 در تالار اندیشه حوزه هنری به صحنه می رود.
اجرای نمایش «من که دا نیستم» در بخش مهمان جشنواره تئاتر «سوره ماه»
نمایش «من که دا نیستم»، به کارگردانی حسین پارسایی، در بخش میهمان جشنواره تئاتر "سوره ماه" به صحنه خواهد رفت.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از پایگاه خبری حوزه هنری، نمایش «من که دا نیستم»، به کارگردانی حسین پارسایی، از تولیدات مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، در بخش میهمان بیست و دومین جشنواره تئاتر «سوره ماه»، که از 22 تا 29 مهر به میزبانی حوزه هنری برگزار می شود، شرکت خواهد کرد.
همچنین نمایش « من که دا نیستم» دو اجرا در بخش ویژه چهارمین جشنواره «تئاتر مقاومت»، که از دوشنبه، 1 مهرماه، کار خود را آغاز می‌کند، خواهد داشت.
یادآور می‌شود، این نمایش به نویسندگی مهرداد رایانی مخصوص برداشتی آزاد از رمان دفاع مقدسی «دا»، نوشته سیده‌زهرا حسینی، است که انتشارات «سوره مهر» حوزه هنری آن را منتشر کرده است.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

تاپیک تایید شد .

:گل:

بالا