• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دو سوال در مورد دیتابیس

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
من یه چیزی فکرمو مشغول کرده بود
اگر دیتابیس های سایت و فروم و جاهای دیگه یکی باشه،مشکلی پیش میاد؟بهتره که یکی باشن یه هر بخش دیتابیس مخصوص به خود
داشته باشه؟

و همچنین راهی هست که دیتابیس رو جدا کرد مثلا اطلاعات فروم رو به یک دیتابیس جدید منتقل کرد؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امین جان متاسفانه متوجه سوال شما نشدم.
شما دو سیستم مختلف رو در یک دیتابیس مشترک ادغام کردید ؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بله
من سیستم وردپرس و تالار رو در یک دیتابیس گذاشتم
نمی دونم مشکلی پیش میاد یا نه اگه با هم باشن و اگه مشکلی هست میشه که جداشون کرد؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بهتر و درست بود که دیتابیس های این دو رو جدا میکردید.
چه از لحاظ امنیتی و چه از لحاظ مسائل فنی جدا بودنشون بهتر بود.
بله امکان جدا سازی هست منتها کار و کمی تخصص نیاز داره. باید تیبل های هر دیتابیس از تیبل مشترک دانلود و به تیبل خودشون در دیتابیس مجزا منتقل بشند.
با توجه به اینکه احتمالا سایت شما تازه تاسیس هست راه حل بعدی این میتونه باشه که دیتابیس فعلی رو باقی بذارید برای یکی از این سیستم ها و سیستم دیگرتون رو از این دیتابیس جدا و به یک دیتابیس جدید انتقال بدید. مشکل عمده فنی که از بابت دیتابیس مشترک میتونه پیش بیاد، مشکل حجیم شدن اون بعد از مدتی و موارد خاص این مسئله هست.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
آموزشی رو برای جدا کردن دیتابیس بدون این که لطمه ای به سایت بخوره وجود داره؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امین جان قبلاً ادرس سایتتون در امضاتون بود، الان نیست، لطفاً آدرس رو اینجا قرار بدید من یک بررسی بکنم، راه حل بهتر رو خدمتتون عرض میکنم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب من حدس میزدم که ارسال های انجمن شما کم باشه و از این بابت پیشنهاد بدم که دیتابیس موجود رو برای سیستم ورد پرس اختصاص بدید و انجمن رو در دیتابیس جدید ایجاد کنید.
دیتابیس هر سیستم شامل تیبل های مجزا و با کاربری های متفاوتی هست، که به عنوان مثال تیبلی در دیتابیس برای ذخیره ی مطالب پست ها تیبلی برای ذخیره اطلاعات کاربران ثبت نام شده و ... هست.
شما باید دیتابیس موجودتون رو برای یکی از سیستم های نصب شدتون باقی بگذارید و بعد سیستم دیگرتون رو از نو و با دیتابیس جداگانه راه اندازی کنید. بعد از انجام این کار باید اقدام به انتقال تیبل های مهم از دیتابیس فعلی به تیبل های موجود در دیتابیس جدید بکنید. و در اصطلاح ایمپورتشون کنید.
با توجه به اینکه معمولا در تیبل های مختلف دیتابیس سیستم های انجمن ساز اطلاعات ریز و درشت گوناگونی ذخیره میشه من پیشنهاد میدم که دیتابیس فعلی رو برای انجمنتون باقی بگذارید و سیستم وردپرس رو منتقل کنید.
آموزش بک اپ و ایمپورت تیبیل های دیتابیس رو با توجه به اینکه مطلبی در این رابطه در سطح اینترنت پیدا نکردم به زودی در مبحثی جدا براتون قرار میدم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
تیبل ها منظورتون اینا هستن دیگه
برای مثال مای بی بی فایل های زیادی در دیتابیس داره و بیشتر از وردپرس و مال مای بی بی به این صورته:
mybb-name
mybb-name2
و...
و مال وردپرس به این شکله
wp-name
wp-name2
و چند تای دیگه
شما منظورتون اینه که فایل های وردپرس رو Xport کنم و یه دیتابیس دیگه بسازم و تو اون Import کنم؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بله امین جان، دقیقاً همین منظور رو داشتم.
میتونید از قسمت phpmyadmin و با کلیک بر روی دیتابیستون جداول رو ببینید.
البته نیاز نیست که همه ی جداول رو اکسپورت و ایمپورت کنید، و ایمپورت جداول مهم کافی هست.
پیشنهاد من انتقال دیتابیس وورد پرس هست. چون کار کمتر خواهد برد.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من این کارو رو کردم و درست هم بود فقط یه مشکل
من جداول رو رو UTF-8 هم گذاشته بودم ولی وقتی رو دیتابیس دیگه import کردم تمام حروف فارسی به صورت ??? میومدن
چطوری این مشکل حل میشه؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ببخشید مثل این که مطلبم خاک خورد مجبور شدم اسپم بدم
یکم عجله ایه اگه کسی می دونه بگه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
امین جان معذرت میخوام پست شما رو ندیدم.
نباید زبان جداول رو تغییر بدید. به همان صورتی که هست بگیرید و ایمپورت کنید.

بالا