بيتحملي گلوكز به معني افزايش خطر بروز بيماري قلبي است
در يك پژوهش جديد معلوم شد: بيتحملي خفيفي گلوكز در دوران بارداري ميتواند نشانه ابتدايي از خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي باشد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان دانشگاه تورنتو و انستيتو علوم ارزيابي كلينيكي در كانادا در اين پژوهش روي ۴۳۵ هزار و ۶۹۶ زن كانادايي كه بين آوريل ۱۹۹۴ تا مارس ۱۹۹۸ وضع حمل كرده بودند، مطالعه و آزمايش انجام دادند. وضعيت تمام اين زنان تا ۳۱ مارس سال ۲۰۰۸ پيگيري شد.
در اين پژوهش، زناني كه دچار مشكل پيش ديابت بودند كنار گذاشته شدند. هرچند محققان قبلي ميدانستند كه ديابت حاملگی خطر ابتلا به امراض قلبي عروقي را تشديد ميكند اما از ارتباط بين بي تحملي گلوكز با بروز بيماري قلبي اطلاعي نداشتند.
در اين پژوهش اين ارتباط مورد بررسي قرار گرفت. ديابت حاملگی حالتي است كه منجر به بالا رفتن موقتي قند خون در دوران بارداري ميشود و يك فاكتور مهم خطرزا در بروز ديابت نوع دوم در آينده است. زنان باردار معمولا از اين حيث مورد آزمايش و معاينه قرار ميگيرند.
در اين تحقيق پژوهشگران دريافتند: بيتحملي به گلوكز هرچند به ميزان خفيف، ميتواند نشانهاي ابتدايي از خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي در زنان باردار باشد.
شرح اين تحقيق در مجله انجمن پزشكي كانادا منتشر شده است.
در يك پژوهش جديد معلوم شد: بيتحملي خفيفي گلوكز در دوران بارداري ميتواند نشانه ابتدايي از خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي باشد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان دانشگاه تورنتو و انستيتو علوم ارزيابي كلينيكي در كانادا در اين پژوهش روي ۴۳۵ هزار و ۶۹۶ زن كانادايي كه بين آوريل ۱۹۹۴ تا مارس ۱۹۹۸ وضع حمل كرده بودند، مطالعه و آزمايش انجام دادند. وضعيت تمام اين زنان تا ۳۱ مارس سال ۲۰۰۸ پيگيري شد.
در اين پژوهش، زناني كه دچار مشكل پيش ديابت بودند كنار گذاشته شدند. هرچند محققان قبلي ميدانستند كه ديابت حاملگی خطر ابتلا به امراض قلبي عروقي را تشديد ميكند اما از ارتباط بين بي تحملي گلوكز با بروز بيماري قلبي اطلاعي نداشتند.
در اين پژوهش اين ارتباط مورد بررسي قرار گرفت. ديابت حاملگی حالتي است كه منجر به بالا رفتن موقتي قند خون در دوران بارداري ميشود و يك فاكتور مهم خطرزا در بروز ديابت نوع دوم در آينده است. زنان باردار معمولا از اين حيث مورد آزمايش و معاينه قرار ميگيرند.
در اين تحقيق پژوهشگران دريافتند: بيتحملي به گلوكز هرچند به ميزان خفيف، ميتواند نشانهاي ابتدايي از خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي در زنان باردار باشد.
شرح اين تحقيق در مجله انجمن پزشكي كانادا منتشر شده است.