• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ديه گو ميليتو: مي توانم در دربي بازي کنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
ديه گو ميليتو، مهاجم اينتر، اعلام کرد که براي حضور در ديدار روز شنبه مقابل ميلان کاملا آماده است.

00026568.jpg

میلیتو آخرین بار در هفته اول فوریه در دیدار مقابل رم که با پیروزی 5-3 اینتر به پایان رسید، برای تیمش به میدان رفت و پس از آن به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا نتوانست نرآتزوری را همراهی کند.
با این وجود او از روز 13 مارس با بقیه اعضای تیم تمرین می کند و به نظر می رسد پنجمین مصدومیت این فصلش را پشت سر گذاشته است.
او در گفتگویی گفت:" من در حال حاضر شرایط خوبی دارم. مصدومیتم به پایان رسیده است. در 20 روز گذشته تمرینات خوبی داشتم.
فکر می کنم برای بازگشت کاملا آماده ام. لئوناردو باید به این سوال پاسخ دهد. او تصمیم گیرنده است. بین 2 تا 9 آوریل 3 بازی برگزار می شود. باید ببینیم چه خواهد شد."
این ملی پوش آرژانتینی همچنین خوشحال است بعد از نیم فصل اول فاجعه باری که سپری کردند، اکنون بار دیگر در استانه قهرمانی قرار دارند و می توانند پنجمین قهرمانی پیاپی شان را جشن بگیرند.
" دربی زیبایی خواهد بود. ما از این شانس برخورداریم که میلان را پشت سر بگذاریم که می تواند اعتماد به نفس زیادی به ما بدهد.
بعد از شکست در دیدار رفت تصور اینکه می توانیم اختلاف با میلان را کاهش دهیم و به دو امتیاز آنها برسیم، خیلی سخت بود. ما باید در دیدارهای زیادی به پیروزی می رسیدیم و میلان امتیازات زیادی از دست می داد. این اتفاق رخ داد.
اکنون سرنوشت مان در دست خودمان قرار دارد اما این به معنای آن نیست که دربی دشوار نیست. همه از کیفیت بالای میلان آگاه هستند. اما ما هم از شانس زیادی برای پیروزی برخورداریم."

بالا