• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دیالیز(اخبار)

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
بعد از 27 سال رفت و آمد در اتاق دياليز
ركورد دار دياليز جهان در گذشت

چيزي حدود 27 سال حضور ثابت در اتاق هاي دياليز بيمارستان تخصصي تهران نام اين ايراني را كه در اوسط فروردين سال 84 براي هميشه از شر هر چه دم و دستگاه اتاق عمل و بيمارستان راحت شد .. به عنوان يك ركورد دار جهاني ثبت شد.27 سال رفت و آمد به اتاق دياليز از قرار هفته اي 3 بار.. بهعبارتي 4200 بار دياليز كه واقعا كار طاقت فرسائي است و نياز به تحمل فرا بشري دارد.. كاش فقط درد كليه بود.. خانم منان كلكسيوني از بيماريهاي خطرناك و عمدتا كشنده را در اختيار داشت. بيماري خوني.. نارحتي مزمن كبد.. سرطان سينه پوكي استخوان. اما يكي از متخصصان معتقد است اگر بيماران دياليزي در بيمارستان خوب با دستگاه هاي مجهز تحت درمان قرار بگيرند..امكان زنده ماندن آنها بيشتر ميشود. در مورد پيوند هم هر چه مدت دياليز
كمتر باشد امكان پيوند بيشر است. اما در شرايطي كه هر دو كليه از كار افتاده باشند.. مسلما شانس بيماران كمتر ميشود و در موارد نادر ميتوانند عمر زيادي داشته باشند.
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
زخم كهنه كمبود داروي بيماران خاص كي التيام مي‌يابد؟
بيماران كليوي خواستار پاسخگويي وزارت بهداشت شدند



عده‌اي از بيماران پيوندي به دليل نبود داروي «سل‌سپت» در داروخانه هلال‌احمر به انجمن حمايت از بيماران كليوي مراجعه و از مسؤولان انجمن خواستار رسيدگي به اين موضوع شدند.

به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، داروي سل‌سپت يكي از داروهاي مهم بيماران كليوي است كه در صورت تاخير در مصرف اين دارو، بيمار پيوندي را دوباره گرفتار دستگاه دياليز مي‌كند. سل‌سپت حياتي‌تر از نان شب براي بيماران كليوي است، زيرا حتي يك روز تاخير در مصرف اين دارو مي‌تواند تمام زحمات و هزينه‌هاي صرف شده براي پيوند كليه را از بين ببرد.

وارد انجمن حمايت از بيماران كليوي شدم. چهره نگران و مضطرب افرادي كه يا خودشان و يا يكي از اعضاي خانواده آنها پيوند شدند نظرم را جلب كرد به طرف خانمي كه بسيار مضطرب و غمگين بود رفتم.

وي مي‌گويد: حدود 5 سال است كه پسرم پيوند كليه شده است و در حال حاضر پزشك داروي سل‌سپت پسرم را اضافه كرده است.

وي ادامه مي‌دهد: فرزندم تحت پوشش بيمه خدمات درماني است و هر دو ماه يكبار براي گرفتن دارو به داروخانه هلال احمر مراجعه و 45 هزار تومان هم هزينه مي‌كنم.

اين مادر مي‌افزايد: امروز نوبت داروي فرزندم بود ولي وقتي به داروخانه مراجعه كردم گفتند كه دارو در داروخانه نيست و معلوم نيست كه چه زماني به داروخانه مي‌آيد.

وي مي‌گويد: يكي از مسؤولان داروخانه به من گفت ما هم مثل شما نمي‌دانيم دارو چه زمان به داروخانه مي‌آيد.

پدر دو بيمار پيوندي نيز خاطرنشان مي‌كند: يكي از فرزندانم 8 سال گذشته و يكي ديگر 5 سال پيش پيوند شده است؛ امروز نوبت داروي فرزندانم بود ولي وقتي به داروخانه مراجعه كردم يكي از مسؤولان داروخانه به من گفت كه ظاهرا توزيع اين دارو به شركت خصوصي واگذار شده است.

وي با اشاره به مشكلات بيماران پيوندي تصريح مي‌كند: هر بيمار دياليزي در يك ماه 100 هزار تومان هزينه دارد با توجه به اينكه بسياري از درمان‌هاي آنها تحت پوشش بيمه است.

وي مي‌گويد: اگر در زمان مقرر براي گرفتن دارو به داروخانه مراجعه نكنيم كوپن داروي ما باطل مي‌شود؛

اين دارو براي بچه‌هاي ما حياتي است حتي اگر يك روز دارو را مصرف نكنند احتمال اين كه كليه آن پس بزند وجود دارد.

وي ادامه مي‌دهد: از امروز دچار نگراني و اضطراب هستم كه مبادا دوباره فرزندانم دچار مشكل شوند.

همسر زني كه دوبار پيوند شده بود، به ايسنا مي‌گويد: داروي سل‌سپت از نان شب هم براي اين بيماران حياتي‌تر است همسرم براي دومين بار است كه پيوند مي‌شود.

وي ادامه مي‌دهد: براي پيوند دوم او 4 ميليون تومان وام گرفتم و در حال حاضر ماهي 150 هزار تومان از حقوقم كم مي‌شود و در ضمن مستاجر هم هستم.

وي مي‌گويد: امروز براي گرفتن دارو به داروخانه هلال‌احمر مراجعه كرده‌ام ولي دارو نبود گويا توزيع اين دارو به بخش خصوصي واگذار شده است.

پدري كه دختر 15 ساله‌اش پيوند كليه شده است، مي‌گويد: از مدتها پيش تا به امروز هر روز به داروخانه مراجعه كرده‌ام ولي هنوز نتوانسته‌ام براي فرزندم دارو تهيه كنم.

آقايي كه فرزند 22 ساله‌اش پيوند شده است، مي‌گويد: حدود 10 روزست كه به داروخانه هلال‌احمر مراجعه مي‌كنم امروز بابت 10 عدد سل‌سپت پانصد 14 هزار تومان به داروخانه پرداخت كرده‌ام.

طبق ادعاي يكي از بيماران پيوندي مجوز ورود داروهاي سل‌سپت از هلال احمر گرفته و به وزارت بهداشت واگذار شده كه موضوع منجر به كمبود شديد اين دارو شده است.

وي در ادامه سخنان خود با استناد به گفته يك مقام مسؤول در هلال‌احمر از ورود اين دارو به ايران در روز چهارشنبه خبر داد و گفت:‌ بنا به اظهارات فردي مسؤول در پخش هجرت، داروي مورد نياز بيماران پيوندي به مدت يكماه در اين انبار موجود است.

وي گفت: طبق تماسي كه با يكي از مسؤولان در وزارت بهداشت داشتيم، اظهار كردند كه حواله بالغ بر 150 هزار سل‌سپت 500 و 20 هزار سل سپت 250 به هلال احمر ارسال كرده‌ايم اين درحاليست كه پخش هجرت از وجود اين حواله كاملا اظهار بي اطلاعي مي‌كند.
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي خبر داد:
مشكل بيماران سرگردان نيازمند دياليز حل شد



مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي اعلام كرد: با تلاش و پيگيريهاي مسؤولان انجمن حمايت از بيماران كليوي و مركز مديريت پيوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مشكل بيماران سرگردان نيازمند دياليز حل شد. مصطفي قاسمي در اين باره به خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران گفت: متاسفانه به دليل آن كه روزانه تعداد قابل توجهي به تعداد بيماران دياليزي در كشور اضافه مي‌شود و از سوي ديگر هيچ تخت و دستگاه دياليز نيز به بخش دياليز افزوده نمي‌شود همواره يكي از دغدغه‌هاي اصلي بيماران و مسؤولان اين انجمن يافتن راهي براي دياليز به موقع بيماراني است كه هفته‌اي سه بار مي‌بايست دياليز شوند. وي ادامه داد: به خاطر مشكلات عديده‌اي كه به دليل نبود تخت دياليز براي بيماران جديد ايجاد شده بود اين مسئله مسؤولان اين انجمن را با مشكلات فراواني مواجه كرد و به همين دليل مسؤولان اين انجمن انتقادات گسترده‌اي به دست اندركاران و مسؤولان حوزه‌هاي مربوطه داشتند. مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي به ايسنا گفت:‌ سرانجام با پيگيري‌هاي به عمل آمده از سوي انجمن و مسؤولان وزارت بهداشت چاره‌اي جديدي براي اين موضوع اتخاذ كرده‌اند. قاسمي در اين باره توضيح داد: بدين ترتيب بيماراني كه جديدا به دستگاه دياليز نيازمند شده‌اند با اختصاص زمان مناسب در نوبت‌هاي دوم و سوم چند مركز دياليز به راحتي مي‌توانند دياليز شوند. مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي تاكيد كرد: ‌متاسفانه تعدادي از هموطنان كه گرفتار دياليز مي‌شوند به دليل نبود تخت دياليز در ماههاي گذشته جان سپردند و اين در حاليست كه هيچگونه آماري از آنان در اختيار نيست. اما مطمئنا فردي كه نتوانسته ظرف يك هفته يا 10 روز تخت دياليز بيابد و يا هفته‌اي يك بار به جاي هفته‌اي سه بار دياليز شود يقينا عمر طولاني‌تري نخواهد داشت
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
انجمن حمايت از بيماران كليوي در بيانيه‌اي اعلام كرد:
هزاران بيمار دردمند دياليزي چشم انتظار ياري رييس‌جمهور منتخب هستند


مديرعامل و اعضاي هيات امناي انجمن خيريه حمايت از بيماران كليوي ايران با انتشار بيانيه‌اي انتخاب دكتر محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور منتخب ملت ايران را تبريك گفتند. به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران، در متن اين پيام آمده است: امروز كه جنابعالي به پشتوانه آراي ميليونها ايراني در رقابتي كم نظير، افتخار بزرگ خدمتگزاري به ملت شريف، دردمند و بزرگوار ايران اسلامي را يافته‌ايد، ما نيز به نمايندگي از هزاران نفر از بيماران دردمند دياليزي و پيوند كليه در سراسر كشور اين موفقيت را به اعتماد قاطع ملت ايران تبريك مي‌گوييم. حال آنكه يقينا اين اعتماد سرمايه بزرگي است براي شما و دولت آينده كه اميد است همواره در جهت خدمت به مردم و اسلام مورد استفاده قرار گيرد. ما نيز چشم به دستان پرتوان و روحيه ايثارطلبي و خدمت صادقانه شما دوخته‌ايم تا با گماردن مديراني متخصص، دلسوز و توانمند در دولت به ويژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ريشه مشكلات عظيم و گسترده جامعه بيماران صعب‌العلاج كشور كه سالهاست مورد كم لطفي و بي‌توجهي دست اندر كاران مربوطه قرار گرفته‌اند را براي هميشه بخشكاند.
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي هشدار داد:
بيماران دياليزي آلوده به هپاتيت b با كمبود مراكز دياليز روبرو هستند



مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي اعلام كرد: بيماران دياليزي آلوده به ويروس هپاتيت b (آنتي ژن استراليايي) با كمبود شديد مراكز دياليز در سطح شهر تهران روبرو هستند.

مصطفي قاسمي در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، با اعلام اين خبر اظهار كرد: گزارشهاي مكرري در ارتباط با عدم پاسخگويي دو بيمارستان در سطح تهران در رابطه با بيماران آنتي ژن مثبت به مركز دياليز گزارش شده است.

وي با بيان اينكه 35 مركز دياليز فعال در سطح شهر تهران وجود دارد، خاطرنشان كرد: در تهران بيمارستان 15 خرداد با 13 تخت و بيمارستان 7 تير با 2 تخت تنها بيماران آنتي ژن مثبت را پذيرش مي‌كنند كه اين دو بيمارستان به تنهايي نمي‌تواند جوابگوي اين بيماران در سطح شهر تهران باشند.

وي ادامه داد: اكثر اين بيماران به جاي سه بار در هفته تنها يك بار دياليز مي‌شوند كه اين موضوع مشكلات فراواني را براي بيماران ايجاد كرده است.

قاسمي در گفت‌وگو با ايسنا تصريح كرد: با توجه به اين كه مرگ و مير در ميان اين گروه از بيماران مبتلا به نارسايي شديد كليوي بيشترست بايد ضرورت توجه به رسيدگي بيشتر در دستور كار مسئولان قرار گيرد.

مدير عامل انجمن حمايت از بيماران كليوي گفت: در گذشته دولت مبلغي را براي پذيرش اين گونه از بيماران به پرسنل كه در اين بخش‌ها فعاليت مي‌كردند پرداخت مي‌كرد ولي متاسفانه در حال حاضر اين مبلغ به بيمارستان پرداخت نمي‌شود و اين امر موجب بي انگيزه شدن بيمارستان براي پذيرش اين گونه بيماران شده است.

قاسمي در پايان خاطرنشان كرد: ‌مسئولان بايد براي بهبود دارو و وضعيت حال اين بيماران چهار مركز در غرب، شرق، شمال و جنوب تهران به اين بيماران اختصاص دهند
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
با هدف برچيدن بازار سياه خريد و فروش كليه
كميته روزنامه‌نگاران و نويسندگان حامي بيماران كليوي و دياليزي كشور راه‌اندازي شد


كميته روزنامه‌نگاران و نويسندگان حامي بيماران كليوي و دياليزي كشور با حمايت جمعي از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران سرشناس كشور راه‌اندازي شد.

مصطفي قاسمي مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران با اعلام اين خبر اظهار كرد: ‌اين كميته در راستاي تحقق اهداف عاليه كاهش مشكلات و رنج اين بيماران و اطلاع‌رساني درباره شيوه‌هاي پيشگيري از بيماريهاي ناشناس كليوي و ترويج فرهنگ اهداي عضو از بيماران مبتلا به مرگ مغزي در كشور راه‌اندازي شده است.

وي همچنين ادامه داد: اين كميته جهت ارايه راهكارهاي علمي و كارشناسي در زمينه ارتقاء سطح سلامت آحاد مردم كشور و كاهش تعداد بيماران صعب‌العلاج دياليزي و كليوي راه‌اندازي شد.

مديرعامل انجمن كليوي يكي ديگر از اهداف مهم موسسان اين كميته را تلاش براي برچيدن بازار سياه خريد و فروش كليه و نيز ارتقا سطح فرهنگ اهداي عضو پيش از مرگ عنوان كرد.

قاسمي ‌جذب كمك‌هاي مردمي و بين‌المللي، آشنايي مردم و افراد سالم و غير سالم با دياليز و نارسايي حاد كليوي را از ديگر اهداف دانست و در ادامه خاطرنشان كرد:‌ روزنامه‌نگاران و خبرنگاران همواره با حمايت‌هاي همه جانبه خود در اين راستا تلاش‌هاي بسيار ارزشمندي در جهت انعكاس صداي ناله مظلومانه بيش از 30 هزار بيمار دياليزي و كليوي شناخته در سراسر كشور داشته‌اند.

گفتني است فراخوان راه‌اندازي اين كميته چندماه قبل از طريق خبرنگاران و رسانه‌ها اعلام شده بود و اين كميته آماده جذب روزنامه نگاران و خبرنگاران رسانه‌هاي مختلف است.
 
بالا