محدودیت مکانی، ما را بر آن می دارد که حتی از کوچکترین فضای بدون مصرف موجود در اطرافمان نیز چشم پوشی نکرده و همواره به فکر یافتن راهکاری برای استفاده بهینه از آن باشیم. این موضوع در محیط های پرکاربردی همچون آشپزخانه از اهمیت خاصی برخوردار است. در این محیط هرچند کابینت بندی موجود به طور دقیق و بدون هرگونه پرت فضا صورت گرفته باشد، باز هم معمولاً مکان های قابل استفاده ای وجود دارند که مورد توجه قرار نگرفته اند. از جمله مهمترین آنها به دیوارهای خالی این محیط به خصوص میان کابینت های دیواری و زمینی می توان اشاره کرد. اگرچه به کارگیری کلیه این دیوارها جهت مقاصد مختلف، محیطی شلوغ و غیرقابل تحمل را سبب می شوند ولی با تصمیم گیری صحیح و بجا اختصاص برخی از آنها برای کاربردهای ضروری در آشپزخانه، نه تنها مشکل شلوغی را پدید نمی آورد، بلکه از ازدحام لوازم در داخل کابینت های موجود می کاهد. در ضمن دسترسی به وسایل و همچنین انجام امور آشپزی نیز بسیار آسان تر خواهد بود. در همین راستا راهکارهای متعددی وجود دارد که به پاره ای از آنها در زیر اشاره می کنیم