• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رئال مادريد سند خود درباره اخراج اشتباه بازيكنش را منتشر كرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
باشگاه رئال مادريد در وب سايت خود ويديويي را منتشر و با استناد به آن ادعا کرده که 'په په' نبايد در درگيري با دني آلوز کارت قرمز مي گرفت.

00026849.jpg

به نقل از سايت رسمي باشگاه رئال مادريد، مدافع پرتغالي رئال مادريد در نيمه دوم بازي با بارسلونا در پي تکل روي دني آلوز از زمين اخراج شد، اما تصاوير ويديويي منتشر شده توسط وب سايت باشگاه رئال مادريد نشان مي دهد که پاي بازيکن پرتغالي اصلا به بازيکن برزيلي بارسلونا برخورد نکرده است.
اين ويديوي دو دقيقه اي همچنين برخورد ميان پدرو و آلوارو آربلوآ را در بر مي گيرد که در آن مهاجم بارسا خود را با صورت به زمين انداخت.
در درگيري ديگري ميان مردان گوارديولا با تيم مورينيو رخ داد، سرجيو بوسکتس از بارسلونا در برخورد با مارسلو صورت خود را با دستانش پوشاند و به زمين افتاد.
باشگاه رئال مادريد از حمايت چندين ورزشکار که در صفحه توئيتر خود مطالبي در رد ادعاي آلوز و اخراج په په و نيز درگيري هاي ديگر ميان بازيکنان دو تيم نوشته اند، برخوردار شده است.
''ريو فرديناند'' مدافع منچستريونايتد و تيم ملي انگليس از جمله اين ورزشکاران است که در صفحه توييتر خود نوشت: ‌اين شيرجه يک جوک بود و هر کسي را دستپاچه مي کرد. وقتي پدرو آن صحنه را ديد آيا مي توانست صحيح فکر کند؟ بازيکنان راگبي بايد به فوتبال بخندند.
اين بازيکن انگليسي درباره آلوز هم نوشت: اگر هر بازيکني مثل او بعد از يک تکل با برانکارد بيرون از زمين برود و بلافاصله به بازي برگردد، من اجازه مي دهم جفت پا مرا تکل بزنيد.
''مايکل اوون'' هم تيمي فرديناند هم از دني آلوز مدافع سابق سويا انتقاد کرد و نوشت: کار آلوز خوشايند جامعه ورزش نخواهد بود ولي قطعا هواداران بارسا را خوشحال کرده است.

875102210

کاربر ويژه
پست به علت توهین آمیز بودن ویرایش شد

بابا توهينش كجا بود? با جانبداري ويرايش شده ها!
من فقط ذكركردم كه بارسا مثل مرد بازي نكرده, تيمشون اخلاق محور نيست.
تازه مديربرنامه هاي زلاتان هم نقل كرده كه: اگه بدونيد گوارديولا تا چه اندازه كثيفه حالتون ازش بهم ميخوره.

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
دوست عزیز 875102210
بهتره احترام خودت رو حفظ کنی و به کسی توهین نکنی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز لطفاً با مدیران این سایت برخورد مناسبی داشته باشید و حد و حدود کاربریتون رو رعایت کنید .

در غیر این صورت مجبور به برخورد هستیم .

Nicol

متخصص بخش گردشگری
نبايد آدم فکر کنه چون يه مسئوليتي توي انجمن داره ميتونه تکروي کنه، زشته.

كسي توو اين سايت تكروي نميكنه.هر كسي در حد حريم انجمن مياد و اظهار نظر ميكنه.بي احترامي نبايد بشه دوست محترم.

875102210

کاربر ويژه
من يه چيز ميگم شعري که واسه امضا گذاشتم رو بخونيد بعد يکي از جناب مديران به من پيام بده، احتياج به راهنمايي دارم.

Nicol

متخصص بخش گردشگری

اين پست هم به شکل هنرمندانه سانسور شد، تا چند دقيقه ديگه حذفش ميکنم (اگه بتونم).

دموکراسي اينجا در حد زندان "سونا"ست.

دوست عزيز به نظر من بازي فوتبال اونم از نوع خارجي هيچ ارزشي نداره تا بخوايم محيط انجمن رو تبديل به زندان كنيم.خدمتتون عرض كردم ميتونيد خيلي راحت نظر بديد.اما نه اينكه نظرهاتون تحميل كنيد يا فكر كنيد كسي ميخواد نظرشو به شما تحميل كنه.اگر دموكراسي اينجا در حد زندان بود ، مطمئن باشيد در اون صورت نميتونستيد به اين راحتي اظهار نظر كنيد.

پس خيلي راحت ميشه نظر بديد و در مورد علايقتون خيلي محترمانه صحبت كنيد.مطمئن باشيد اگر رعايت ادب و احترام از سوي هر كاربري انجام بشه،دراين صورت بدون هيچ محدوديتي ميشه بحث هاي فوتبالي كرد.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

اين پست هم به شکل هنرمندانه سانسور شد، تا چند دقيقه ديگه حذفش ميکنم (اگه بتونم).

دموکراسي اينجا در حد زندان "سونا"ست.

دوست عزیز.....
اینجا نه زندانه نه چیز دیگه!
اگه زندان بود الان بن بودید نه اینک هر طور دلتون میخواد اظهار نظر کنید!
وقتی عضو میشید قوانین رو قبول کردید و اگر دقت کنید در قوانین نوشته شده در ارسال ها کلمات مناسب به کار ببرید!

وقتی غیر این انجام میدید منتظر عکس العمل باشید! پست شما هم فقط ویرایش شد که باید میشد!

موفق باشید

875102210

کاربر ويژه
دوست عزیز.....
اینجا نه زندانه نه چیز دیگه!
اگه زندان بود الان بن بودید نه اینک هر طور دلتون میخواد اظهار نظر کنید!
وقتی عضو میشید قوانین رو قبول کردید و اگر دقت کنید در قوانین نوشته شده در ارسال ها کلمات مناسب به کار ببرید!

وقتی غیر این انجام میدید منتظر عکس العمل باشید! پست شما هم فقط ویرایش شد که باید میشد!

موفق باشید

گفته کلمات مناسب، درسته؟؟؟؟
من هم نه فحش دادم نه بد و بيراه گفتم، فقط ايراد به کار بردن کلمات به ظاهر خوب رو در معناي بد مشخص کردم.

شما هم ناظمي،اين "الان بن بوديد" يعني اينکه در حق من الان لطف کرديد ديگه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
نميخواد لطف کنيد بگيد چطور ميتونم يوزرم رو حذف کنم؟؟؟؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
گفته کلمات مناسب، درسته؟؟؟؟
من هم نه فحش دادم نه بد و بيراه گفتم، فقط ايراد به کار بردن کلمات به ظاهر خوب رو در معناي بد مشخص کردم.

شما هم ناظمي،اين "الان بن بوديد" يعني اينکه در حق من الان لطف کرديد ديگه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
نميخواد لطف کنيد بگيد چطور ميتونم يوزرم رو حذف کنم؟؟؟؟

دوست عزیز
تو پست اول گفتی مرگ بر بارسا یا یه همچنین چیزی که من ویرایشش کردم

جز قوانین هست که نباید در هیچ صورتی توهین بشه و از جملات ناخوشایند استفاده بشه
منم فقط بهت تذکر دادم پس الکی شلوغش نکن

875102210

کاربر ويژه
دوست عزیز
تو پست اول گفتی مرگ بر بارسا یا یه همچنین چیزی که من ویرایشش کردم

جز قوانین هست که نباید در هیچ صورتی توهین بشه و از جملات ناخوشایند استفاده بشه
منم فقط بهت تذکر دادم پس الکی شلوغش نکن

من يادم نمياد چيزي به غير از جمله اي که با "بهتره" شروع ميشد گفته باشي، منظورمو که گرفتي 100%. نديدم محترمانه توي يک پيام بگيد ننويسيد اين چيزارو... بعد من نسبت به لحن نوشتارتون و کلماتي که به کار برديد يه نقد کردم که نفهميدم کي حذف شد اون بخشاش!!!

نقد هم کاملاً محترمانه بود، گفته بودم اين کلمه ... رو استفاده کرديد، نشون دهنده ي اينه...

که فوري حذف شد. حالا هم منتظر پيام admin هستم که بهش گفتم حذف کنه يوزرم رو...
ايشالا من ميرم شما همينطور از همديگه تعريف کنين و قربون صدقه همديگه بريد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
من يادم نمياد چيزي به غير از جمله اي که با "بهتره" شروع ميشد گفته باشي، منظورمو که گرفتي 100%. نديدم محترمانه توي يک پيام بگيد ننويسيد اين چيزارو... بعد من نسبت به لحن نوشتارتون و کلماتي که به کار برديد يه نقد کردم که نفهميدم کي حذف شد اون بخشاش!!!

نقد هم کاملاً محترمانه بود، گفته بودم اين کلمه ... رو استفاده کرديد، نشون دهنده ي اينه...

که فوري حذف شد. حالا هم منتظر پيام admin هستم که بهش گفتم حذف کنه يوزرم رو...
ايشالا من ميرم شما همينطور از همديگه تعريف کنين و قربون صدقه همديگه بريد.

من کار اشتباهی نکردم
طرز تذکر دادنم هم کاملا محترمانه بود
تو باید قبل از پست دادن از قوانین مطلع میبودی که نبودی

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
چرا همه شلوغ کردن.بابا تموم کنین این ماجرا هم داره مثل ماجرای آقا محمد می شه.
هیچ کس حرفی نزده،توهینی هم نکرده.والسلام،ختم کلام.

بالا