• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رائول: مي خواهم تا سال 2012 در شالکه بمانم

ahmadfononi

معاونت انجمن
رائول گونسالس، مهاجم اسپانيايي شالکه درصحبتهايي اعلام کرد تمايلي به ترک اين باشگاه آلماني ندارد.

00029195.jpg

این در حالی است که شالکه در فصل 11-2010، فصل نه چندان قابل قبولی را پشت سرگذاشت . شالکه در رقابتهای این فصل بوندس لیگا، عملکرد خوبی نداشت و درحال حاضر و پس از اخراج فلیکس ماگات در میانه های جدول رقابتهاست.
شالکه همچنان در لیگ قهرمانان اروپا حاضر است و به فینال جام حذفی آلمان رسیده است و رائول مطمئن است که در ولتینز آرنا خواهد ماند.
ستاره سابق باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی گفت: من با فلیکس ماگات قرارداد نبسته بودم.من با شالکه قرارداد بستم و می خواهم تا سال 2012 در این تیم بمانم. ولی درنهایت همه چیز به خواسته های باشگاه بستگی دارد.
رالف رانگنیک، مربی جدید شالکه معتقد است که رائول تنها به حمایت بیشتری از سوی سران باشگاه نیاز دارد. رائول در 27 دیداری که برای شالکه برگزار کرده، توانسته 11 گل به ثمر برساند.
مربی جدید شالکه ادامه داد: رائول بازیکنی استثنایی است ولی لازم است تا سایر بازیکنان تیم به او در زمین مسابقه کمک کنند.
رائول تابستان گذشته بعنوان بازیکن آزاد رئال مادرید را به مقصد شالکه ترک کرد.

بالا