• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رائول: گيگز و اسكولز بدانند تا آخر مي‌جنگم

0mid

متخصص بخش ورزشی
مهاجم اسپانيايي تيم شالکه به رجزخواني با رايان گيگز و پل اسکولز گفت: آن‌ها بدانند که تا آخر مي‌جنگم.

00029195.jpg

به نقل از تايمز‌، در شرايطي که مصاف رفت تيم‌هاي شالکه آلمان و منچستريونايتد انگليس فرداشب (سه‌شنبه) در ورزشگاه ولتينز‌آره‌نا، انجام خواهد شد، اخبار حواشي اين ديدار در حال افزايش است.
در اين رابطه رائول گونزالس مهاجم کهنه‌کار و باسابقه تيم آلماني به رجزخواني با شاگردان باتجربه فرگوسن پرداخته است.
وي عنوان کرده است: رويارويي با منچستري‌ها، فرصت خوبي براي ملاقات و رقابت با گيگز و اسکولز است. اين دو به نسلي تعلق دارند که من نيز جزو آن هستم.
او ادامه داد: اين نسل مشترکات فراواني دارد. گروهي بازيکن که به واقع شيفته فوتبال هستند و اين ورزش جزء زندگيشان است.
اين مهاجم 33 ساله که تا سال قبل در خدمت رئال‌مادريد بود، افزود: ‌اين دو ستاره،‌ بازيکنان حرفه‌اي بزرگي هستند که با تمام وجود براي موفقيت تيم خود تلاش مي‌کنند. البته اين مسائل دليل نمي‌شود مقابل آنها من دست از نبرد بردارم و تا آخر خواهم جنگيد.
مصاف رفت شالکه و منچستر فردا در ورزشگاه ولتينز آره‌نا ساعت 23:15 به وقت تهران آغاز خواهد شد.

بالا