مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند پخت و پز در برخی از ظروف باعث ایجاد فراموشی و آلزایمر می شوند.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، در جدیدترین تحقیقات انجام شده مشخص شده است که افرادی که از ظروف پلاستیکی استفاده می کنند بیشتر به آلزایمر دچار می شوند.
بررسیها نشان میدهند، وسایل آشپزی چدنی که یکی از ظروف مورد علاقه مردم قدیمی بوده است، اکنون به عنوان یکی از امن ترین ظرفهای پخت و پز شناخته شدهاند.
دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعه روی داوطلبان زیادی دریافتند پخت و پز در ظروفی که تفلون آم ها از بین رفته است و یا ظروف پلاستیکی روند فراموشی به ویژه در سالمندان را زیاد تر می کند.
ظروف تفلون اصل و استیل و پدنی بهترین ظروف برای پخت و پز و نگهداری مواد غذایی هستند.
آخرین ویرایش: