• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رابطۀ انسان با خدا و درك حضور وى براى رُشد و كمال انسان ضرورى است

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
به نام مهربانترین ... به نام ♥ الـلــــه ♥

رابطۀ انسان با خدا و درك حضور وى براى رُشد و كمال انسان ضرورى است. چرا كه انسان بدون ارتباط با خدا از "خود اصيل" دور ميشود.
رابطۀ با خدا موجب ميشود كه انسان به آزادى درونی دست يابد. درارتباط با خداست كه خود كامگی هاى انسانى از بين ميرود و انسان به آرامش می رسد.

پروین فرجادی

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
اگر می خواهیم دنیا را بیدار کنیم، خــــــــــــــودمان بیدار شویم.
اگر می خواهیم رنج و درد را از دنیا بزداییم، همۀ تاریکی ها را از درون خودمان بزداییم.
حقیقتا، عالی ترین هدیه که ما میتوانیم بخود و دیگران ببخشیم، دگرگونی شخص خودمان است ...

پروین فرجادی

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
خدای من، محبوب من!
تو با منی، تو با منی ، درنيک و بد تو رهبری.
دادی تو در قرآن به من، مژده که رستم از قفس،
گفتم هوالله ُ احد ...
گشتم پرستنده ترا
شد جانم ازهر بد رها، پُر شد زعشقت بی ريا ...

پروین فرجادی

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
گفته اند خداى را با بندگان عهدهاى فراوان است و درعهدى كه بنده را درآن وفاست از سوى خداوند نيز درآن وفاست و آخر آنست كه بنده نظر خويش را پاك دارد و خاطر خويش را پاس دارد كه درمقابل آن از طرف خداوند كرامت است و آن همه عهد ها كه خدا را با بندگان است، از بنده كردار و گفتار و از خداوند ثواب بى شمار !

پروین فرجادی

taha moien

کاربر ويژه
بَـرآےِ בَرבهــآیـَـم نـِشانـِہ می گـُذآرَم؛تـا یـآבَم بـِمــآنَــב؛کُـجـآ،בَسـتِــ خُــבآ را رَهــا کَــرבَم..

56858348764556284779.gif

مهری

کاربر ويژه
گفتم : خدای مهربانم خسته ام گفتی :لاتقنطوا من رحمت الله........از رحمت خدا نا امید نشوید (زمر/53)

گفتم :هیچ کس نمیدونه تو دلم چی میگذره گفتی: إن الله بین المرء وقلبه.........خدا حائل است بین انسان وقلبش (انفال/26)

گفتم : هیچ کسی رو ندارم گفتی: نحن أقرب الیه من حبل الورید......ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق/16)

گفتم ولی انگار منو فراموش کردی گفتی : فاذکرونی أذکرکم..............مرا یاد کنید تا به یاد شما باشم (بقره/152)

من هم می گویم : وأفوض أمری الی الله......مرا دریاب!

سایه

کاربر ويژه

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ می دزد سکوتت را ،

یکی مثل نسیم سرد به تو آهسته می گوید:

کنارت هستم ای تنها و دل آرام می گیرد.

بالا