• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رابي کين: از تيم ملي ايرلند خداحافظي نمي‌کنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
رابي کين، کاپيتان تيم جمهوري ايرلند گفته فعلا قصد کناره‌گيري از فوتبال ملي را ندارد.

00007464.jpg

این مهاجم شنبه برای چهلمین بار بازوبند کاپیتانی این تیم را به بازو خواهد بست و مقابل مقدونیه در مرحله مقدماتی یورو 2012 بازی خواهد کرد.
کین گفته بود اگر چهره جدید و بهتری به خط حمله ایرلند بیاید کنار می‌رود، اما گفته از این حرف او برداشت‌های اشتباهی شده است: «باید موضوع را روشن بگویم. من اصلا قصد بازنشستگی ندارم و می‌خواهم تا مدتی که بتوانم بازی کنم.
به نظرم در این سال‌ها دیده‌اید که من همیشه متعهد بوده‌ام و همیشه می‌خواسته‌ام که برای کشورم بازی کنم. این موضوع هرگز عوض نمی‌شود.
نمی‌خواهم پیش‌بینی کنم در سه یا چهار سال آینده از نظر مصدومیت و توانایی‌ام چه اتفاقی می‌افتد. هر فصل را در موقع خودش بررسی خواهم کرد و فعلا به حال حاضر فکر می‌کنم و امیدوارم صعود کنیم.
از من پرسیدند اگر فردی بیاید و مربی فکر کند که بهتر است من را کنار بگذارد چه می‌شود و من گفتم خوشحال خواهم شد. اگر فردی جوان و آماده بیاید و کار را بهتر از من انجام دهد خوشحال می‌شوم.»
کین اخیرا دچار مصدومیت ساق پا شده بود و تصور می‌شد بازی تیمش را از دست بدهد، اما فعلا او بهبود یافته است.

بالا